Má dcera zánět hlasivek? Zastřený hlas, chrapot

marinka
24. srp 2008

Ahojte holky, potřebuju poradit.. Ve středu se malá vzbudila se zastřeným hlasem a chrapotem, přišlo mi, jako kdyby měla nachlazené hlasivky. Nic jiného jí nebylo, žádný kašel, teplota, rýma, dýchá bez problémů. Nechtěla jsem plašit a hned letět k doktorovi, ve čtvrtek mi přišla už v pohodě, v pátek taky a včera večer se jí to zase zhoršilo, když mluvila to svoje mama baba, tak byl hlas jen trochu zastřený, ale když chtěla plakat, tak jí to skoro nešlo a jenom tak sípala. Dnes ráno mi to připadá už zase lepší, i když trochu to na hlase slyšet je. Nemáte s tím někdo zkušenost? Můžou to být nachlazené hlasivky? Zánět hrtanu apod. má úplně jiné příznaky. Máme s tím jít k dr., nebo koupit nějaký sirup v lékárně? Je něco na to? Díky moc!

romankav
25. srp 2008

Ahoj Marinko, k doktorce určitě zajdi, alespoň si malou poslechne, jestli má čisté plíce. Já si myslím, že je to jako u dospělých, taky občas nemůžu mluvit a chraptím a nic jiného mi není. Držím vám palce!

ivulinda
25. srp 2008

jako promin,ale takové otázky,proč se na to ptáš nás a nezajdeš rovnou k dr.??? 😖

knobloska
25. srp 2008

Jestli je to bez teploty po celou dobu, tak to asi budou ty hlasivky. Dojdi si ale pro jistotu k dr. Naše malá chrapěla 2 dny, já tam hned letěla dr. říkala, že jí máme zvlhčovat vzduch.

ivulinda
25. srp 2008

knobloska to samé je i u nás,malá má problémy s pruduškami a taky ji máme zvlhčovat vzduch,ale nevím jaký to má učinek.ale asi má když se to má dělat!