Ahoj, holky prosím …jaké jste měli zkušenosti ? My před cca 4 týdny jsme měli styk a pak jsem po týdnu normálně odmenstruovala , a teď tak 4 den trošku špiním ale strašně lehce, a v sobotu mi vyšli dva pozitiv. Testy…a dneska jsem byla na gyndě …a nic tam nenašel …a zítra budu vědět něco málo z krve a ve čtvrtek kontrola ale nevím co si myslet jsem nervózní hrozně moc😕
@esterak20 Já mimoděložní měla. Špinila jsem hnědou krví, a měla pozitivní testy. Jinak nic. Našlo se to ve vejcovodu až když to mimi mělo srdíčko, takže 7-8tt.
@klokanka31 Jezisi😕a vzali asi vejcovod že?
@esterak20 Jojo vzali 🙁
Ahoj, bojim se podobneho. Me zase misto menstruace prislo jen spineni asi 4 dny, tak jsem si udelala test a mam uz 5dni jen velmi slabe pozitivni test. Carka nesili, boli me podbrisek, ale jinak nic. Na gynde mi doktor rekl, ze zatim nic nevidi, ale ze je brzy. To ze mam slabe pozitivni testy pry nic neznamena a vzal mi krev na hcg. Me je to ale dost divne ze ty testy nesili. Mam uz 2 dcery a obe jsě zjistila stejnym zpusobem jako ted ale uz jsem mela ma testech normalni slusnou caru. Tak nechapu, proc to ted nesili. Tehu je urcite mozne, styk probehl pri ovulaci. Takze ted bych byla uz nejaky 5tt. 🙈🙈🙈 myslite, ze to muze byt mimodelozni? Na ultrazvuku se doktor taky nekoukal jestli to treba neni nekde jinde
Aha, talze i kdyby to bylo mimodelozni, nic se mi treba do 8tt nestane pokud to neodstrani?
Ahoj, měla jsem stejný průběh a mimoděložní to bylo. Já akorát nestihla návštěvu gynekologa, protože jeden den jsem měla pozitivní testy (dělala jsem si je kvůli špinění) a druhý den už to prasklo a vezla mě sanitka do nemocnice.
Což ale neznamená, že to je i tvůj případ.
Měla jsem stejný průběh. Menzes a po 14 dnech špinění. Bylo to mimoděložko, vzali mi vejcovody.
@jezek1995 ahoj, podobně u me probíhalo neprosperujici těhotenství v červnu. Čárky nesílily od začátku, byly porad stejný. Vzhledem ke špinění jsem jela do nemocnice. Mela jsem hematon, embryo bylo opožděné. Pak sice na chvili naskočilo srdíčko, ale stejně jsem do 24 hodin samovolně potratila. Zpětně to beru tak, ze tělo od začátku věděla, že je to špatný kus a prostě příroda udelala, co měla. No... držím palce.
Holky, ja to uprimne beru celkem v pohode. My dve deti mame a tohle nebylo planovane. Ale samozrejme ma clovek z toho smisene pocity a i tak to mrzi ze by to melo odejit. Kazdopadne pokud to nevyjde, nezhroutime se z toho, bude to asi tak, jak to ma byt. Stejne to clovek neovlivni. Spis je neprijemna ta nevedomost a to cekani co bude. To je na prd.
Ja mam pocit, ze to neni v poradku. Ale nemuzu s tim ted nic delat, nez cekat :(. Pokud to odejde samo, tak si s tim aspon telo samo poradi. Ale mam strach, ze je to to mimodelozni. Boli me porad u klicni kosti jakoby. Cetla jsem, ze muze strilet bolest do ramene. To sice ne, ale klicni kost je hned vedle. A samozrejme si clovek rika, jestli si to taky nevsugeroval….tak uz bych proste chtela neco vedet :((( test je porad jenom slabe pozitivni. Nejaky rozdil od pondelka tam moc neni. Mozna malinko, ale opravdu jen nepatrne.
@jezek1995 Já teda mimoděložní nesla hodně špatně. Možná i proto, že to bylo vymodlený těhotenství, po x letech snažení. A ještě jsem viděla jak to mimi žilo 😞
@jezek1995 no hcg jsem mela 106 v patek tak me nechali v nemocnici udelali ultz a rikali ze je asi neco na právo ze se proste musi podívat tak jsem sla na sal a bylo to na pravo tak mi vzali i vejcovod a popravde sotva chodim vcera mi praskli i stehy asi hodinu po operaci tak me přesivali a ted jsem doma
Jezis to me moc mrzi! :((( a do nemocnice jsi v patek sla kvuli nejakym bolestem?
Drz se! Mic me to mrzi za tebe.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Před 4 týdny styk, to by znamenalo, že jsi tak 6+0. Pokud nenašel vůbec nic, tak nenašel ani mimoděložní. Mě doktorka 6+2 brala v podstatě jen kvůli klidu (nervovala jsem ze špinění po IVFku) a s tím, že to jediný, co uvidí, je zda to není mimoděložní (našla dutinku - šlo o její umístění). A záleží, jak dobrý má UTZ, pokud horší, tak tam nemohl vidět vůbec nic.
Takže to jediný, co máš, je HCG. Jinak 1x menstruovat můžeš úplně v klidu.