Mohu bý těhotná v 14?

evcka0
22. dub 2019

Dobrý den,je mi 14 let a vcera jsme s přítelem zkoušeli něco jako sex,ale blánu mi neprotrhl (jen ho do me zasouval) neudělal se do me,ale já se strašně bojím,ze třeba omylem trochu jo a bojim se ze jsem těhotná nevím co mám dělat máma by me zabila. Lituju toho a bolí me hlava a citim se divne a zda se mi ze se mi i zvětšilo břicho. Myslíte ze bych mohla byt těhotná? Menstruaci nemám pravidelnou. Prosím o radu a tehotensky test si nechci kupovat tehotensky

dora13
22. dub 2019

Pockej moment, kouknu do svoji kristalove koule a reknu ti, jestli jsi nebo nejsi tehotna. Pokus nemas pravidelnou menstruaci, tak to nezjistis nijak jinak nez pomoci tehotenskeho testu, da se koupit i ve skoro kazde drogerii, nemusis pro nej do lekarny. Pravdepodobnost, ze jsi tehotna, je mala, ty priznaky si pravdepodobne jen vsugerovavas, ale pro priste, kdyz uz mas ve ctrnacti pocit, ze jsi zrala na sex, tak se aspon chran🤦🏼‍♀️
Edit: koukam, ze jste sex meli vcera. To bys jeste opravdu nemela vubec zadne priznaky😅 Takze ten test nejdriv za 14 dni.

kittyy17
22. dub 2019

Jestli to bylo včera, řekni to máme, běžte spolu za gynekologem. Dostaneš pilulku která zabrání otěhotnění. Musí se vzít do 72 hodin.
Jestli jsi dost dospělá na sex, tak buď dost dospělá i na následky.

lery92
22. dub 2019

Doporučuju se uklidnit , na 98% těhotná nejsi a příště kondom .

evcka0
autor
22. dub 2019

Děkuji vsem,ale na gynekologii jít nechci a mamce to říkat zatím nechci :/

lachtanice86
22. dub 2019

@evcka0 když už jsi schopná s někým mít něco jako sex tak se máš chránit, pokud ne, tak by miminko určitě nevadilo. Jo a sex včera a dnes už větší břicho? Hele vy jste ve škole ještě neměli sexuální výchovu?

hanka_12345
22. dub 2019

Ach jo holky.....pisi sz

diewcatqoo
22. dub 2019

Vcera sex a dnes ti uz rastie brucho? :D radsej si v tomto veku nastuduj biologiu, ako funguje pocatie zivota a precitaj si aj o tom, ako sa da chranit

sudylichozrout
22. dub 2019

@evcka0 pokud chces sex, musis se v tomhle veku chranit. Pouzivejte kondom. Tehotna nejspis nebudes, ta pravdepodobnost je uplne minimalni. Nicmene jsi pod zakonem a pokud je tvemu priteli vic nez 15, dopousti se trestneho cinu. Myslete na to!
Ale taky me zarazi, ze nemas k mame duveru, ze se ji bojis. Nikdy bych jako mama neprenesla pres srdce, kdybych zjistila, ze se me dcera boji...

evcka0
autor
22. dub 2019

@sudylichozrout já bych se spis bala jeji reakce...

bassetlady
22. dub 2019

Nekrmte trolla! Nebo debila to vyjde na stejno.

biedronka10
22. dub 2019

Aaaaaa jeden trolicek na konec volnych dni...... Ale notak. Nech toho.....jdi neco delat misto vsiveni diskuzniho fora.

evcka0
autor
22. dub 2019

@biedronka10 kéž by to byl troll

gracinka7
22. dub 2019

Myslím že lepší si teď vyslechnout to, že tě máma sprdne za to, jak jsi nezodpovědná než potom řešit těhotenství.

sudylichozrout
22. dub 2019

@bassetlady nemusi byt nutne troll. Tech divenek, ktere soulozi pred 15. rokem je... Jsou vyjukane, nezkusene, nevedi, co delat a zaroven se boji otehotneni. Jejich stejne stare ucho je jeste vetsinou sobecke a nechce kondom, nakuka jim, ze si da pozor, slibi modre z nebe, aby takovou mladou slecnu dostal do postele, ale jak si muze mlade dat pozor, kdyz nema zkusenosti?
Ktera z nas tohle nezazila... 🙂

sudylichozrout
22. dub 2019

@evcka0 treba by te jeji reakce mile prekvapila... Ale to musis vedet nejlepe ty, jakou mas mamu. Je pravdou, ze jsi opravdu dost mlada a mela by ses zatim venovat cemukoliv jinemu, ale ne sexu.

luciebx
22. dub 2019

Těhotná s větší pravděpodobnosti nebudeš. A prosimte jak si přišla na to ze ti blánu neprotrhl 🤣😂 on ho do tebe jenom zasouval? A co si čekala ze je sex? Zasouvání penisu do pochvy. Prosimte. Příště než začnete zase experimentovat něco si o tom načtěte použijte kondom a pak takový hovadiny do éteru nevypustis

zelenaesmolda
22. dub 2019

@kittyy17 ve 14 gynekolog akorat zavola policajty a pritel pujde sedet protoze je pod zakonem

kittyy17
22. dub 2019

@evcka0 lepší dostat přes hubu teď, než ve třetím měsíci až s tím nepůjde nic dělat, staneš se matkou v patnácti a zničíš si život.
A gynekolog policajty volat nemůže

zelenaesmolda
23. dub 2019

@kittyy17
ale nahlasit to musi ne?

kittyy17
23. dub 2019

@zelenaesmolda A komu? Co takhle lékařské tajemství??
Je opravdu hrozně inteligentní strašit čtrnáctiletou holku, že na jejího přítele pošle doktor policajty, aby k němu radši nechodila...
Ke znásilnění nedošlo, a pokud je kluk výrazně starší a nedá se považovat za vrstevníka, je volání policie záležitostí rodičů

drep
23. dub 2019

@zelenaesmolda myslím, že ne. Nahlašovací povinnost (tj. To co je víc než povinnost lékařského tajemství) se týká závažných trestných činů. Jsem si jistá vraždou, týraním a zanedbáváním dítěte, už si třeba nejsem jistá znásilněním ( volala bych nemocničního právníka, zatím mi sice vždycky poradil špatně, ale třeba by se znova trefil).

drep
23. dub 2019

@zelenaesmolda oni se v tom navíc moc neorientují ani sami policajti a u “běžných” vyšetřování se dožadují informací, na které nemají nárok (pacient neudělil souhlas a nemají pokyn soudu).

merope
23. dub 2019

@zelenaesmolda Nehlásit partnera a tvrdit, že jsou oba stejně staří, i kdyby to tak nebylo.

bassetlady
23. dub 2019

@sudylichozrout no tak v tom případě druhá možnost - debil. Nechat si něco nakukat je jedna věc, ale nemít ani povědomí o biologii je věc druhá.

nika82
23. dub 2019

konec

zelenaesmolda
24. dub 2019

@kittyy17
podle zakona to ale zneuziti nebo znasilneni je kdyz je holka pod zakonem... Pokud spolu souloží dvě osoby starší patnácti let, nic se neděje - jedná se o naplňování sexuálních zájmů vyzrálých lidských jedinců. Problémy nastanou, jestliže si souložící dvojice dovolí nemít narozeniny ve stejný den a jeden z partnerů je starší a druhý mladší patnácti let. I když mezi nimi panuje naprostá shoda jak v zájmech, tak v prožitcích, ten starší se činností, kterou třeba již předtím drahnou dobu provozoval, počne dopouštět trestné činnosti a hrozí mu odnětí svobody až na osm let.

kittyy17
24. dub 2019

@zelenaesmolda to je možný, ale smyslem diskuze bylo dostat holku k doktorovi, ne ji zastrašit.
Smaž svůj příspěvek, než si to přečte nějaká zoufalá holka a rozhodne se věřit, že to bude dobrý, a zničí si život...

zelenaesmolda
24. dub 2019

@kittyy17
sorry ale nic mazat nebudu.kdyz je dost dospela na to,ve 14 sexovat a jeste bez ochrany tak je taky dost dospela na to nest si nasledky.

kittyy17
Autor odpověď smazal
Zobraz
zelenaesmolda
24. dub 2019

@kittyy17
no na druhou stranu aspon vi,ze jeho jmeno nema nikde uvadet protoze by z toho mel chlapec pruser jak vrata

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru