Možné těhotenství (menzes). Je šance, že se mohlo zadařit?

verka12345
3. lis 2021

Zdravím mam dotaz , ale netýkající se dítěte.
S přítelem se snazime o prcka . Není to tak dávno co jsem měla nalezenou cystu na pravém vaječníku po té jsem neměla cca 40 menzes pak mi přišel trval jako pokaždé 5 až 7 dnů. Pak další měsíc opět 5 dní . v říjnu jsme se od začátku plodných dnů začali opravdu snažit obden a hlavně před ovulaci na ovulaci a po ovulaci . Menzes mě měl přijít až 6 teho listopadu a přišel včera . Jsem s toho zmatená aby mě přišla o 6 dní dříve ? Ale je jiná při bežné menzes mám bolesti ty sem měla celý den ale ještě den před tim než přišla a pak nic .Nadále mám citlivější poprsí , často chodím na malou jsem ospalá apod . Je tady nějaká šance že se mohlo zadařit ? Někde jsem četla že je možné menstruovat do 3 měsíce těhotenství . Ovulace byla 23 října dle kalendáře.

petradt1986
4. lis 2021

@verka12345 treba to bylo jen uvrtavani miminka. Zkus test. Nebo se ti jen zblaznily hormony. A přišla MS dřív. Podle toho co píšeš to tak být může .

verka12345
autor
4. lis 2021

@petradt1986 nevím uvidíme snad to je uhnízdění ale přijde mi ze kdyby to bylo nidacni krvaceni tak by nebylo tak silne alespon u syna jsem to tak nemela .

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru