Můžu být těhotná?

kikinka07
4. črc 2022

Ahoj holky,
vím že je tady takových dotazů milion ale nenašla jsem žádný, který by byl úplně můj případ. S přítelem se 3 měsíce snažíme o mimi. Vysadila jsem HA v červnu minulého roku tedy 2021. Od té doby mám cyklus nepravidelný. Vždy se měsíčky opozdí o 1,2 nebo 3 dny. Před dvěmi měsíci, když jsem si myslela, že bych mohla být těhotná, tak se tak nestalo. Zpoždění 6 dní, test negativní a paní doktorka mi musela píchnout injekci na vyvolání menstruace. Podle ultrazvuku atd je vše v pořádku. Poslední menstruace byla od 7.6. do 12.6. Podle kalendáře mi ovulace vycházela na 21.6. Styk jsme měli dva dny před a v den předpokládané ovulace. Ovulacni testy během tohoto data negativní, jen slabé dvě čárky. Zítra bych měla dostat mesicky.
Myslíte že je nějaká šance? I měsíce predtim jsme se snažili řídit podle předpokládané ovulace ale stále nic 😔 tak doufám že ta mrška už nepřijde.

jjasmina
4. črc 2022

@kikinka07 ideál je mít styk ob den, to ani nemusíte hlídat ovulaci. Jinak já měla pozit test i 3 dny před ms, pouze kalendářem se opravdu řídit nejde, ideál ten styk ob den, měření teploty nebo ovu testy

vikysek0987
4. črc 2022

@kikinka07 Šance je vždy 😉Ale dle kalendáře se řídit nelze,mě předpověděl ovulaci 19DC a byla 11DC🤷‍♀️

jako_mala_holka
4. črc 2022

Já mám třeba delší cykly, často nepravidelné, a kdybych spoléhala na aplikace nebo kalendáře, tak bych neměla asi ani jedno dítě... Dělala jsem ovulacni testy, u první dcery byla ovulace 23dc a u druhého 29dc 🙂 první dcera se nám povedla až skoro po roce, druhé hned první cyklus

kikinka07
autor
4. črc 2022

Děkuji za odpovědi 😊 ovulacni testy jsem si dělala když byla příležitost, vždy v rozmezí par dnů ale pokaždé negativní, takže zatím fakt nevím kdy doopravdy ovulaci mám.
Před chvilkou jsem letěla na záchod, že jsem to už dostala ale místo toho se objevil bílý výtok.

bejuna29
4. črc 2022

@kikinka07 tak třeba se už zadařilo 🙂.... každopádně, jak píše @jjasmina výš... nejlepší je sexovat obden od konce MS do začátku další MS a do plodných dnů se určitě trefíte. pokud by to nešlo déle jak půl roku, pak bych začala pravidelně měřit BT a sledovat ovulační testy....to chce ale pravidelnost, což pro někoho může být stresující

kikinka07
autor
12. črc 2022

Ahoj holky, tak menstruace došla o jeden den později tedy 6.7. a skončila 10.7, od dnešního rána jsem začala špinit. 5.7. jsem si dělala těhotenský test a byl na něm duch 🤷‍♀️ Tak já už nevím, někde jsem četla že ten duch mohl být i kvůli přicházející ms, co je na tom pravdy?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru