Je mi 13 a bojím se, abych nebyla těhotná

annahodna
20. lis 2017

Dobrý večer. Je mi 13 (ano je to hodně málo a teď toho i hodně lituji) před třemi dny do mě můj přítel třikrát "zasunul" ale neudělal se, vůbec jsme nesouložili když to tak řeknu. Bylo to jen tak "ze srandy" ano hodně špatná zábava, teď to vím taky. Prostě se tohle stalo a teď se vážně bojím abych nebyla těhotná... nepoužili jsme žádnou ochranu. Bojim se to říct mamce tak moc prosím o radu. Stydím se jít si koupit těhotenský test, ale asi mi nic jiného nezbyde. Předem děkuji za odpovědi.

biedronka10
20. lis 2017

No nebudu tu moralizovat. Clovek je uz z takovych podobnych prispevku, kdy DETI zkouseji to na co maji relativne cas dost unaven. Ani se mi nechce k tomu vyjadrovat. Tehotna asi nebudes. Preji Ti v dobrem slova smyslu, at te zivot klepne pres pracky a ty si uvedomis, ze tvoje nezodpovednost muze mit taky dohru. A nejen pro tebe ale hlavne pro mamu. Jo a mimochodem, kdyz zasunuti neni souloz tak co to potom je? Hra na slepou babu?

absintka19
20. lis 2017

@biedronka10 👍
Mas recht !

brokovich
20. lis 2017

biedronka to shrnula velmi dobře. Pokusím se též nemoralizovat. Jen pokud jde o ten těhotenský test, pokud "to" bylo před třemi dny, tak nejdřív ti ukáže výsledek tak za týden. Pokud ale přítel neejakuloval, tak šance na otěhotnění je mizivá. Příště příteli řekni, že tahle sranda je soulož a že na tu máš ještě 2 roky (a možná i víc) času.

janablizka
20. lis 2017

Tak můj názor je,že opravdu máš spoustu času a tyhle věci neber to jako srandu.V tomhle věku mít dítě je trochu riskantní a navíc zkažený život. Mámě bych se určitě svěřila je to pro tebe ten nejbližší člověk,kterému snad můžeš říct cokoli a důvěřovat mu.Držím ti palce at vše dobře dopadne

nafuka
20. lis 2017

Mám malou holčičku a doufám, že podobné srandičky nebude zkoušet.A taky doufám,že se nebude bát svěřit se mi s čímkoliv. Miluju ji nade všecko a chci, aby byla v životě hlavně šťastná.Těhotná nejspíš nebudeš a test můžeš koupit i v drogerce.

popelka1984
20. lis 2017

Proboha kam spěcháš, sexovat budeš celý život tak si chvíli ještě užívej tu bezstarostnost kdy nemusíš řešit ochranu, "nežádoucí následky" (nechtěné těhot., nemoci), v tomhle věku to přece nemůže být takový požitek, spíš jen zvědavost. Počkej do 15, kdyby to někdo zjistil tak bude malér. Těhotná bys být neměla, ale existují tzv. kapičky lásky co jdou z penisu když je vzrušeny a už v tom můžou být spermie. Nechci poučovat ale já na tuhle poučku ze školy a z knížek do smrti nezapomenu 😉 , zřejmě jste to taky už ve škole probírali. Můžeš si koupit pro klid test v lékárně nebo jestli to mají v nějaké drogerce, no to tam asi budou koukat jak mladá slečna si to kupuje.

ariadna12
20. lis 2017

No asi tehotna nebudes, ale urcite riziko tu je. Priste si takovy "srandy" rozmysli. Ze sexu byvaj dusledky, ktery nevratis. A pokud to nedochazi tvemu priteli, melo by to dojit tobe.

tynka9
21. lis 2017

Co tě k tomu vede, zkoušet takový věci ve 13?? Prosím tě užívej si dětství, koníčků, na toto máš času dost...

Já tu možná budu za puritánku, ale poprvé to bylo až v mých 21 letech, a ne proto, že bych neměla před tím příležitost. Potřebovala jsem akorát partnerovi naprosto věřit, ne jen zkoušet to, co je v “módě” anebo proto, že většina kamarádek už to zažila, tak abych “zapadla”. Svého rozhodnutí jsem nikdy nelitovala, muže jsem našla skvělého, po pár letech jsme se i vzali, čekáme prtě... a že bych měla pocit, že mi něco uteklo a že jsem toho nezažila víc, nevyzkoušela víc? Kdepak, nic takového, klape nám to po všech stránkách.

Zkus se nad tím zamyslet.

anifec185
21. lis 2017

Četla jsem si tvůj komentar a vzhledem k tomu ,ze je ti jen 13 tak by jsi si mela vyliskat ,ja v tvem veku poradne nevedela co to je . Ano je mi ted 21 a dneska budu rodit,ale myslim si ,ze uz vim co to obnasi mit rodinu a starat se . Ale vzhledem k tvemu veku bych ani nepremyslela o takovych vecech ... No tehotna asi nebudes ,podle tveho popisu a kdyby jo ? Tak ti preji hodne stesti ve zkazenem zivote .

dominikaromanova
21. lis 2017

@annahodna,
takovýchto příspěvků zde v poslední době dosti přibývá, občas nevím, zda si někteří dělají jen srandu a čekají co z celé diskuse vyleze, ale k věci.
Dle mého názoru těhotná na 98% nejsi, ale stále jsou zde 2%. Rozhodně být Tebou bych to řekla mamce, zabít Tě nezabije a jestli od ní dostaneš pár facek, no, tak ty si rozhodně zasloužíš. Mamka je jediný člověk na světě, který Tě momentálně může pochopit, promluvit si o tom všem s Tebou a pomoci Ti. Takže má rada, nehledej rady od cizích, i když je to pro Tebe mnohem snadnější a raději si promluv s maminkou.

nafuka
21. lis 2017

@tynka9 já ve 24 a máme dvouletou princeznu.🙂

tynka9
21. lis 2017

@nafuka a není kam spěchat, že? 😉Na mě dokonce můj muž 2,5 roku čekal, než jsem byla připravená. Věděl, že mu za to stojím, a myslím, že nám i tato etapa dala hodně dobrého do dalšího fungování vztahu, komunikace, důvěry...

Nevím, co je to teď mezi dětmi za módu, kam se pořád ženou..

nafuka
21. lis 2017

@tynka9 přesně tak. Proč si neužívají bezstarostné dětství? Zajímalo by mě co dělá autorka, jestli to není nějaká sranda a maminy na MK se nachytaly.

dominikaromanova
21. lis 2017

@nafuka,
tak jestli je to pravda, měla by autorka být ve škole, dle věku chodí ještě na základní školu. Upřímně, mně se to nějak nezdá, připadá mi to jak zase nějaký test někoho kdo se nudí. Již ten název, nevím zda by to takto napsalo třináctileté dítě. A myslím si, že autorka se již neozve.
Jinak, souhlasím s vámi holky, rozhodně není kam spěchat.

biedronka10
21. lis 2017

@tynka9 mamto same. Take az v 21. Muze jsem nasla jedineho a uzasneho. Obcas me vytoci ale jsme si vsechno. Manzele, milenci, partaci, sourozenci a rodice v jednom, jsme na sebe celkem fixovani a kdyz to reknu natvrdo i v posteli to klape. A vubec toho nelituji, ze jsem si pockala, ba naopak.

ariadna12
21. lis 2017

@biedronka10 souhlasim. Ja pockala do 19 let a udelala dobre. Sice to nebyl ten pravy, jak se nakonec ukazalo, ale nikam nespechal a nechtel si jen uzit. Jinak mi to tema diskuse prijde taky divne. 13tilety holky ze by brouzdaly po modrym konikovi? To spis si psat na instagramu, zpovednici... a jestli je to pravda, co zakladatelka pise, zajimal by mne vek toho pritele.

biedronka10
21. lis 2017

@dominikaromanova hele zeny, berte to tak, ze pokud to byl troll, tak to lze otocit na tu dobrou stranku a to, ze je tu spousta z nas jeste se zdravymi a racionalnimi nazory a pristupem a to se prece ceni !

biedronka10
21. lis 2017

@ariadna12 me prikde divny, ze je to uz po nekolikaty a postupne se ten vek snizuje. Za chcili tu bude psat 10 leta. No a jestli je to pravda, tak co k tomu rict. Snad jen at ji ten zivot pres ty pracky klepne. Oni deti totiz jeste plne nevi, ze zivot neni jen sex a uzivani a parby a bestarostne chovani. A kdyz se pak setkaji s tvrdou realitou tak nestaci koukat. Me hodne pomohlo to, ze ja nemela normalni detstvi a dospivani hodne specificke, ktere me donutilo velmi brzy uvazovat rozumne a zodpovedne a taky jsemxsi sebe vazila, takze bych nikdy nikomu neroztahla nohy jen tak na potkani ze srandy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru