Ráno negativní, dopoledne duch. Stalo se vám?

22. zář 2022

Dobrý den, mám dotaz ohledně testování.
Jsem po IUI, které proběhlo 9.9., 7.9. Jsem píchala Ovitrelle.
Ovitrelle jsem v sobě neměla už 18.9.
Oficiálně mám testovat zítra, ale testuji každý den, právě kvůli ovitrelle, abych měla jistotu, že již vyprchal.
Celou dobu testuji testy z DM in:time. Každopádně ráno jsem omylem vzala zbývající mamatest, které teď co všude čtu nestojí za nic(vyšel tedy negativně, možná s malým náznakem, ale neberu jej jako relevantní), takže jsem teď dopoledně otestovala znovu testem in:time a vidím asi ducha.

Stalo se některé z vás, že by jste ráno z první moči měla negativní test a pak dopoledne ducha?

Přikladám foto.

lencaa11
22. zář 2022

Ano jsou ženy které mají více HCG třeba odpoledne než ráno proto někde píšou že se dá testovat během dne ☘️☘️

lenatko91
22. zář 2022

Já jsem na in time měla prvního ducha po IUI odpoledne, asi 2-3 dny před “povoleným” termínem testování, takže možné to je 😊 držím palce 🍀

sunny1sis
22. zář 2022

Ano, ja byla jedna z tech, co mela odpoledni vzdy silnejsi nez ranni.

autor
22. zář 2022

Moc vám děkuji za zprávy 🙂 nechci se na to ani nijak upínat, protože minulý měsíc mi v den termínu testování vyšel mamatest jasně pozitivní a těhotná jsem nebyla, proto jsem ten ranní ani nepovažovala za nějak vypovídající

teplaka1
22. zář 2022

Ja mam taky (teda uz čárku) krásně videt až odpoledne 🙂 jsem 13- 14 DPO..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru