Samovolný potrat. Kdy se vám podařilo znovu otěhotnět?

zarofka
28. pro 2010

Ahoj, dělám si takový průzkum - prodělala jsem samovolný potrat, někdy na začátku těhu, mimi samo odkrvácelo. Zajímalo by mě, jestli máte také takovou zkušenosti, kdy se vám potom podařilo znovu otěhotnět. Nám to vyšlo v podstatě druhý měsíc, co jsem vysadila HA, ale s takovýmto výsledkem. Snad to přístě dopadne líp. Díky moc za Vaše odpovědi.

bettyna84
28. pro 2010

@zarofka Ahoj, já prodělala samovolný potrat v květnu 2009 a od té doby se mi ještě nepodařilo otěhotnět, ale myslím, že jsem extrém, protože i předtím jsme se snažili skoro rok, než se zadařilo.

zuzau2
30. pro 2010

@zarofka Ahojky...já prodělala samovolný potrat v říjnu 2008. Znovu otěhotnět se nám povedlo po pěti měsících a kousek, někdy na začátku března, s tím, že jsme se první dva měsíce nepokoušeli, protože jsme měli doporučeno od doktora počkat nejméně dvě menstruace. Příroda nám vynahradila naše zklamání a dala nám dvojčátka 🙂 Ale na to psycho nikdy nezapomenu. Každý říká nenervuj se, ale ono to nejde. Byla jsem mimčem posedlá a každá menstruace mě totálně rozhodila. Naštěstí jsme nečekali tak dlouho.
Holky přeju vám všem brzké těhotenství a krásná zdravá miminka 🙂