Ahoj holky,
Dnes vzhledem k tomu, ze MNS mi chodí obvykle 25 den a ja měla k mému poměru “2 dny zpožděn”, jsem si udělala TT, druhá čárka byla ale slabší.
Ve 12 hodin jsem musela odejít z práce domu dřív, silene bolesti zad a podbrisku + zvracení.
Přišla jsem domu a začala krvacet, ale proste ne klasická MNS - jen světle červená, ale bez hrudek nebo jak bych to měla popsat.
Vím ze moje kamaradka měla menstruaci normální i 2 měsíce a pak teprve zjistila ze je těhotná - miminko nechtěla, ale stala se nehoda když pila opilá.
Tak nevím zda je tu šanci a mám zkusit ještě test po “MNS” nebo se proste neudrželo a teď odchází s MNS :( - bolesti této intenzity u MNS nemám, celkove na bolesti netrpim, a hlavně jsem kvůli tomu nikdy nemusela jít z práce domu :/ rada bych věděla zda nemám raději zavolat na gyndu :(
@9radka9 to doufám ze ne, vzala jsem si algifenove kapky co má moje sestra na bolestivou menstruaci a je to lepší :/ pokud by ale bolesti přetrvávali ještě v pátek, tak pojedu rovnou na pohotovost. Vím ze teta měla mimodelozni, ale ta skoro omdlévala a měla bolesti i přes ibalgin :/ ja si jen myslím ze to odchází tak je to bolestivejsi :/ na víc jsem dneska měla dost ošklivý rozhovor v práci s nadřízeným tak možná i nervy a vše dohromady :/
@l01991 ja ani gyndarku teď nemám, můj skončil, mohu se objednat jinam ale ordinuji až příští týden 🤷🏼♀️ Ja si myslím ze jsem to klasicky dostala, už jsem měla i malé “cucky”, jen to asi nevyšlo a budeme se snažit dal 🙂 o proti odpolední mám bolesti menší, samozřejmě pokud se budou stupňovat, pojedu na pohotovost 🙂
Zkus test po MS ale spíš to bude biochemko když krvacis.Jinak pokud budou nejak extra velke bolesti jdi na gyndu.Muzes ještě zkusit test po te ms a pokud bude test vic pozitivní, rozhodne pak zajdi na gyndu a popis jim situaci.Jinak nemůžeš se spoléhat na to ze kamarádka a jiné to měly tak jak to měly. Každá jsme jiná......
@anickaaa28 tak první Jen ta slabá krev a bolesti, včera odešlo par kousku sliznice a dneska mám po menstruaci, tohle moje obvyklá MNS není 🤷🏼♀️ Zkusím zítra ráno test, snažení neproběhlo jen jednou, nevím kdy přesně mám plodné dny. Tak to raději zkusím 😃
@moncici00 No a jak to dopadlo?Je test vic pozitivni po te ms?Volala si na gyndu?
@anickaaa28 bohužel, negativní, úplně bílý :(
@moncici00 Tak biochemko. Nevadi podari se příště uvidíš a hlavni je ze víte ze to jde.
@anickaaa28 děkuji, doufám ze už to přijde a bude vše Ok ☺️
@moncici00 ano, já bych volala jestli se nejedná o mimoděložní, když je taková bolest a krvácení