Slábnoucí čárka na testu, pozitivní hCG

shinky
1. lis 2017

Ahoj holky, jsem zcela zmatená...

18.10. jsem dostala menstruaci přesně v den, jak jsem měla. Menstruaci mám zcela pravidelnou. Mívám ji bolestivou, ale tentokrát se ty bolesti opravdu téměř nedaly vydržet. Tři dny byla dost silná a pak přešla do špinění, což trvá v podstatě dodnes. Asi týden od začátku menstruace jsem si dělala test a vyšel mi krásně pozitivní. Testovala jsem se pak obden a pokaždé byla čárka o něco slabší. V pondělí 30.10. jsem byla na gynekologii, kde na ultrazvuku řekla, že mám prokrvenou sliznici a na levém vaječníku cystu, ale těhotná nejsem. Že to vypadá na samovolný potrat. Pro jistotu mi vzala krev kvůli hodnotám HCG.

Dnes, tedy 1.11., jsem si volala pro výsledky a byla tam jiná paní doktorka, která mi oznámila, že HCG v krvi má hodnotu (myslím) 100 a že tedy nejspíše jsem těhotná... ?! Říkala jsem jí, že mi v pondělí druhá paní doktorka řekla, že určitě těhotná nejsem, ale ta dnešní mi řekla, že by na ultrazvuku zatím nic vidět nebylo.

Tak jsem si v zápalu radosti udělala test a druhá čárka byl už jen duch... Přitom poslední dva dny mě začaly bolet prsa, mám teď období ovulace, ale tohle se mi nikdy nestalo.

Příští týden jdu na kontrolu krve i ultrazvuk, ale jsem zmatená a zajímaly by mě Vaše názory a zkušenosti. 🙂

Je vůbec šance, že bych mohla být těhotná? Hcg v krvi má prý dobrou hodnotu, ale čárky na testech mizí?

barbarra
1. lis 2017

Bohužel to vypada spíš hůř než líp. Během menses odešlo možná i oplodněné vajicko (nestihla se uhnizdit,gen. vada? těžko rict) ale počkej si na výsledky. Naděje umírá posledni🙂

j.a.n.i
1. lis 2017

@shinky Taky to vidim spis blede, ono trva skoro 14 dnu nez hladina hcg klesne na 0, ale zasla bych klidne zitra na krev, pokud bude hodnota pod 100, je to skoro jiste v haji, naopak pokud bude pres 200, tak tam sance je.

shinky
autor
2. lis 2017

Doufám alespoň, že pokud to opravdu odešlo, tak se to povede hned další měsíc, už jsem docela zoufalá 😀 🙂 🙂

kristynaa_23
2. lis 2017

Můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte?

shinky
autor
2. lis 2017

@kristynaa_23 Od ledna. Vím, že to není oproti některým dlouho, ale mi to připadá jako věčnost. 🙂

kristynaa_23
3. lis 2017

@shinky Od ledna to ještě krátká doba opravdu 🙂) zadaří se.