Snažení o miminko, MS nedorazila. Mám si udělat TT?
Snažíme se o miminko. Minulý měsíc jsem to dostala normalne a skončilo mi to 10.4. Ted je 15.5. A ani mi MS nezačala. Výtok bělavý táhnoucí bez zápachu. Bolí mě v podbříšku asi týden. Myslela jsem že to dostanu a ono ještě nic. Ani náznaky MS. Večer nemůžu usnout a přes den spím. Mám si udělat TT?
Ano udělej si tt 🙂
@pavla024 Urcite si test udelej,uz by mel něco ukazat.A dej vedet,drzim palecky😉
Ahoj,mě taky bolelo břicho jako na menzes,ale nebyla to menzes😀 Tak jak to popisuješ začali obě mé těhotenství.👍
Občas mám až takový píchaní v pod brisku.
@pavla024 Test si udělej, jeden teď a kontrolní třeba za 5 dní.Ještě nemusí být vidět,tak ať nejsi hned zklamaná jako já🙂 Já měla stejné příznaky,ještě k tomu pnutí v prsou a vadilo mi na podbřišek řídit auto, ale na testu nic. Poslední MS 8.3. a 15.4. byly 2 testy negativní. Šla jsem 24.4. k doktorce,která viděla nasáklou sliznici,ale na UTZ nic konkrétního,nabrala mi krev a tam HCG 721 a 4.5. na kontrolním UTZ už mělo mimi 3mm a bylo krásně vidět🙂
Držím palce!
Koupila jsem si test - Lady Max test 2v1/2w1 ... na jednom by nevysla ani jedna carka... a v druhym byli jen pytlicky na vlhkost.
@pavla024 objednej se k dr ať se na Tebe podívá...
Porad mam bolesti v pod brisku jako bych to mela dostat a ono nic. Vydzim jeste do patku a pak udelam TT.
Teste predevcirem negativni a vcera me zacaly bolet bradavky. Jsou fakt citlive

Chci ještě dodat. Že mám časté pocity na zvracení.