Těhotenské příznaky? Je to možné?

3. bře 2023

Zdravím ženy, před pár dny jsem zjistila, že asi budu těhotná. Zjistila jsem to ještě před ms. Bylo mi divně, u všeho funím a jsem hned unavená. Tak jsem si udělala test. Čtyři dny před očekávanou MS a na testu krásná čárka. Poslední ale dva dny mě hodně často zlé. Vpodstatě několikrát za den jdu na velkou. Bolí mě břicho, bublá 🤣🤣a já mám pocit, že se 🤮 i 💩! Pořád mám knedlík v krku! Dneska jsem musela odejít z krámu protože mi bylo na zvracení! K tomu mám už i průjem 😶😶. Tak si říkám... Myslíte, že to může být fakt už příznak těhotenství nebo mám ještě k tomu nějakou střevní chřipku?? Co myslíte? 🤣🤣 V jednu chvíli mi je ok za chvilku jsem úplně hotová. Říkám si, že je na to ještě brzo! Že u prvního dítka mi bývalo blbě až později... Tak nevim 🤣

gbp
4. bře 2023

tak jestli ti vysel pozitivni test, tak uz mas v krvi hcg a to ti muze byt fakt vselijak 🤷🏼‍♀️

xcassiopea
4. bře 2023

U mého druhého těhotenství s dvojčaty mi bylo zle také dřív než jsem to "nedostala". Zjistila jsem to v masně, kde jsem tak tak vyběhla ven jak se mi udělalo zle. Průjem si nevybavuju, ale kopalo mě to několikrát za den, celková nevolnost, malátnost a divný pocity v břiše. Smála jsem se, že tomu říkají ranní nevolnost když je to takhle 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru