Dobrý den. Prosím poraďte mi někdo. Menstruaci jsem měla 8.8. Vcera-31.8 jsem si dělala 2testy. Každý jiný. Oba jsem delalq z odpoledni moci. Oba mi vyšli, že na nich byl duch. Dnes ráno z raní moci jsem si dělala opět další 2testy. Jeden snehobily a druhé clearblue s minuskem.... mohla bych se zeptat na vas názor? Mám 3deti. Vždy jsem otěhotněla hned. Ale teď před 2lety jsem byla na antikoncepční injekci,která byla po 3mesice a od té doby jsem nezapadla.... moje otazka tedy je, zda bych mohla byt tedy tehotna,kdyz druhy den testy ukazali 1carku. děkuji moc za nějaké odezvy.
@jjasmina Dobry den. Vyklus mam právě dobrý. Poprvé jsem měla injekci v březnu 2020. Od té doby nic. Měsíčky jsem pak poprvé dostala 12mesic 2020 a od té doby je mám většinou co 28dni...
@nelasofie102027 na digi je spoleh, ale neděláte test spíš moc brzo
@nelasofie102027 Na test je jeste brzy, zatim je to negativni, ale za tyden to muze byt jinak 🙂.
@nelasofie102027 udělala bych za par dní test znova a podle toho poznáte jinak digi má citlivost 25 tak proto mohl ukázat negativní chce to čas ☘️☘️
Děkuji mockrat všem. Jen mě zarazilo, že na těch dvou byl duch a pak na další den z ranní moci nic....
@nelasofie102027 podle krve negativní tak někdy testy hází duchy
@nelasofie102027 k té antikoncepční injekci vím že mi doktorka řekla že plodnost se vrací velmi špatně a že to může trvat až 2 roky. Tak nevím jestli nemáš s tím problém právě díky tomuhle.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
@nelasofie102027 malá šance, mě se po injekci cyklus i dlouho srovnával