Těhotenství - příznaky. Mohou to být?

16. srp 2022

Ahoj holky. Sex byl v plodných dnech 2x. První v sobotu přerušovaný ale hned šel zas zpátky a druhý v neděli ale to už bylo do mě. Udělal se do mě až ten druhý sex. Tuším že ten druhý byl přesně den ovulace. Teď je středa a je půl 1 ráno jsou to už 3 dny a mě je už od 23:00 špatně od žaludku. Nevíte zda to můžou už být příznaky nebo je to ještě blbost?

eloise02
16. srp 2022

Po třech dnech, tak určitě....

leniczka23
17. srp 2022

Je to naprostá blbost, bylo by fajn, když už se o to dítě snažíte (nebo snažíš) zjistit si jak to funguje. A nezlob se, ale seš strašně vyhrocená. Přestaň to tak řešit, dojdi si na dorticek a jestli si těhotná hrot až v době menstruace. Ideálně až když nepřijde.
Držím palce.

klokanka31
17. srp 2022

Ty jsi dobrá, pár dní zpátky řešíš jestli je možnost otěhotnění, a dneska už řešíš těhu příznaky. Nechceš za týden porodit?🤦‍♀️

jjasmina
17. srp 2022

Blbá ses hlavně ty 🤣🤣🤣

krisstina93
17. srp 2022

Blbost, jen nad tím přemýšlíš a příznak si vsugerovavas.

susmevem
17. srp 2022

Tuhle story tu čtu už poněkolikáté, sice to má pokaždé trošku jinou formu, ale uklidni se už trošku prosímtě. Zřejmě si na myšlenku těhotenství hodně uplá, ale tohle už je krapet moc. Špatně od žaludku ti může být max po jídle, nebo po něčem, co ti nesedlo, ale určitě ne v důsledku i kdyby možného těhotenství... počkej jednoduše, jestli dorazí ms a když ne, udělej si test, to je to nejlepší, co ti můžu poradit.

bereni
17. srp 2022

Nežer na noc a nebude ti blbě😃. A ne, není to tvůj aktuální těhu příznak. Jo a doporučuji si přečíst někde jak funguje tělo/oplodnění/těhotenství.

veroniqess
17. srp 2022

Blbost samozřejmě

izzylka
17. srp 2022

🙈🤣
To víš že jo, to budou tutově příznaky a za týden už ucítíš pohyby 🤦

Hele místo zkoumání každého píchnutí, a zakládání diskuzí, si zkus přečíst něco o tom, jak nový život vzniká 🙏 fakt, budeš překvapená, jak zajímavé čtení to je 👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru