Těhotná, netěhotná. Co myslíte?

mesius
26. zář 2022

Ahojte, jdu si pro názor 😀 stalo se tu někomu něco podobné nebo, co si myslíte, doporučujete?
Styk proběhl v době plodných dnů (podle aplikace teda 😀) jde o to že poslední tři měsíce se mi nějak zbláznil cyklus a místo obvyklých 28 dní se mi zkrátil na 24 dní. Takže teď vůbec netuším jak to teda bylo, miminko bych si přála ale nějak extra přesně ovulaci nesleduji, necháváme tomu volný průběh, zatím. No, a teď jak naschvál se to úplně zase všechno změnilo. Měla jsem zpoždění (když teda počítáme že to mělo být těch 24 dní jako poslední tři měsíce), noo nakonec jsem to dostala 31. den. MS mám (spíš teda už nemám) dnes třetí den, jenže tak jak to mám vždy první dva dny, že nestíhám vyměňovat tampóny, tak teď mi stačil tak 1 na den. Další věc je, že mám vždycky šílené PMS se vším všudy, takže i podle toho poznám, že už to přijde a ted prostě nic. Spíš se to "PMS" dostavilo až s tím prvním dnem lehkého krvácení. Zažil někdo? Antinu už neberu 10 let, žádné jiné léky taky ne, a že bych měla nějaké hektické stresové období se taky říct nedá. Jsem zmatená, protože jsem si dělala test 25. den a byl negativní (a nakonec jsem se ještě v diskuzích dočetla, že nebývá spolehlivý), takže vůbec nevím, co si myslet. Můžu být těhotná i tak? Sice mi není nějak extra "zle" ale úplně nejlíp se taky necítím. Jsem zmatená i skrz to, že moje mamka měla u obou těhotenství MS do druhého měsíce, tak jestli jsem to třeba nepodědila 😀 co si o tom myslíte? Neměl to někdo podobně? Pořád čekám jestli se ta MS třeba ještě nerozjede, tak si říkám že s dalšími testem ještě počkám, nebo nevím, co myslíte?

jaja01k
26. zář 2022

@mesius Zkusila bych další test. Pokud se ti cyklus zase posunul, což je klidně možné, mohlo být 25. den na test brzy.

lencaa11
26. zář 2022

@mesius udělala bych další test tělo není stroj a jede si svoje 🤗

jjasmina
26. zář 2022

@mesius udělala bych za 3 dny další test, ale pokkud ste měla ms, nejspíš těhotná nebudere. Jinak app spolehlivá opravdu není, ideál je mít sex obden a pak nemusíte počítat nic, nám se to takhle osvědčilo aspoň

mesius
autor
26. zář 2022

@jjasmina to já vím, však ano, tak nějak to právě máme i my, takže si myslím, že pravděpodobnost že to padlo na ty správné dny by byla...jen všechno okolo není tak jasné. Jako ano, spíš počítám s tím, že z toho nic nebude, ale ruku do ohně bych nedala 😀 jen mě zajímalo jestli to třeba někdo taky nezažil, jestli tam přece jen není pořád šance že přece...uvidím noo. Každopádně děkuju za zprávu.

jjasmina
26. zář 2022

@mesius jj chápu, dokonce jedna známá měla ms až do 5 mes, takže na jednu stranu ano stává se to, ale spíše vyjimečně bych řekla, zkuste pak další test a uvidíte nebo jistota je si zajít na odběr HCG jako samoplátce a tam je to fakt už jistota

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru