Velké sraženiny a silné krvácení ve 4tt

markulka07
30. led 2017

Ahoj holky. Nemám žádnou zkušenost s diskuzemi ale jsem už zoufalá. Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost se silným krvacenim a sraženinami na začátku těhotenstvi. Ležím v nemocnici pořád nějaké injekce... miminko na ultrazvuku jde stále vidět jen teď čekam jestli se mimi udrži a hlavně jestli je pořad zdravé... v září jsem měla zamlklý potrat tak už jsem vážně zoufalá.. Dnes jsem dostala kapačku na zastavení krváceni, která pomohla. Ale mám teď strach že se sraženinou odejde i mimi 😢

medved09
30. led 2017

Dobrý den, jedna taková "sraženina" tu nyní s manželem hraje stolní hry a bude jí v březnu 9. Hlavu vzhůru. Mě vezla v 6.tt záchranka s masivním krvácením, ležela jsem 14 dní v nemocnici. Syn se narodil v termínu, zdravý. Držím palce!!!!

kaculik007
30. led 2017

@markulka07 Nebojte, bude to dobré. Hlavně že jste v nemocnici! Žádné černé myšlenky. Vše bude dobré.

markulka07
autor
30. led 2017

@medved09 a jak to u Vás probíhalo? Ja jsem teď přestala silně krvácet.. odešlo to z vas nebo se to vstřebalo? Říkám si že naděje umírá posledni. Moc děkuji za Vaši odpověď. Všude se dočítám že to je potrat.

markulka07
autor
30. led 2017

@kaculik007 snažím se být silná ale mam i slabé chvilky. Doma mam 4letého syna takže už bych chtěla být sním a samozřejmě s přítelem. Dekuji za Vaši povzbuzující odpověď

yerry
30. led 2017

@markulka07 mela jsem to ve 13 tt. Teď už má 2 měsíce a spokojene chrupka v postýlce. ... ale strach je pochopitelný před oběma dcerami jsem vzdy prodělala ZT když jsem pak otěhotněla byla jsem nervózní až do porodu. U první jsem v 6 tt jen špinila ale u druhe to začalo špiněním v 6 tt a pak ve 13tt krvácení a hodně, hnusný kusy krve, ale naštěstí to nebylo na hospitalizaci. AZ do 18 tt jsem mela vsude psáno hrozici potrat.. no byla jsem jako na jehlach ale dopadlo to dobře. Tak neboj bude to ok
Jsi na začátku a teď je to bud a nebo 😕 ale musíš věřit ze to miminko zvládne 💜

markulka07
autor
30. led 2017

@yerry no říkám si že když mimi vydrželo tak masivni krvaceni tak bychom to zvladnout mohli. Zítra mi ještě porovnají hcg po 48 hodinách abychom věděli jestli je co zachraňovat. Příroda je mocná. Doufam ze se vše podaří. Ale musím se přiznat, že se připravuji i na nejhorší.

kaculik007
30. led 2017

@markulka07 musíš věřit, opravdu špatné myšlenky pryč. Když už jste tohle vše spolu zvládli tak to bude se šťastným koncem.

markulka07
autor
30. led 2017

Zítra budem vědět víc. Tak vam dám děvčátka vědět. Moc děkuji za podporu.

pajulax
30. led 2017

Taky jsem byla v 5tt v nemocnici skrz krvácení, a mám už 14 měsíčního chlapečka :D po injekcích sem přestala krvácet byla jsem tam 5 dní. A potom už žádné problémy až do konce těhotenství nebyly :D držím palce, ať to taky tak máte.

kika_21
30. led 2017

@markulka07 Ano-a mám syna-jsou mu tři.Držím palce. Jinak bylo mi tenkrát už 42.🙂

markulka07
autor
31. led 2017

Holky tad plod uz koroduje takže odpoledne jsme bez miminka 😢

mirii30
31. led 2017

To mě mrzí 🍀prožívám něco podobného. Držte se!

markulka07
autor
31. led 2017

@mirii30 problém bude nejspiš ve mě. Takže vyšetřeni na genetice a hematologii mě nemine.
Tak i vy se držte. Musíme být silné a statečné

kika_21
31. led 2017

@markulka07 Ono se aspoň přijde na příčinu, takže to následně bude již dopadat dobře-synek byl také na třetí pokus.Nezoufej...::heart:

medved09
31. led 2017

@markulka07 to je mi moc líto. Držte se! myslete na drobka, co máte doma, potřebuje statečnou mámu.

markulka07
autor
31. led 2017

@medved09 mely jsme s přítelem naplánovanou svatbu na září. Kvůli mimišku jsme chtěli posunout... bohužel. Takže v září svatba a pak až mimiško. Nechame tomu trochu čas. Jak říkate.. musim byt statecna. Bolí to moc.. kor když pak porad nekde ctu že ženy čím dál víc podstupuji iterupci ... z finančních důvodu... asi by musely jednou za měsic vynechat kadeřnici, gelové nehty a kde jaký noční klub by se asi bez nich zhrroutil.

pajulax
1. únor 2017

je mi to líto, určitě to příště výjde, držím moc palečky 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru