Kam na wellness v Prahe?

chrumka84
25. bře 2013

Ahojte,

poradte mi pls, kto sa vyznate. Ideme k svokre do Prahy a chceli by sme sa ist niekam pocvachtat do vody. Kde je v Prahe nejake pekne wellness? Dcerka ma 7m, staci nam bazen s teplejsou vodou.

Dikyyy

evaviki
26. bře 2013

@chrumka84 napadol mi hotel Step, je tam velky bazen (normal studeny) a mensi pre deti..ten ma teplejsiu vodu, robia tam vyuku plavania pre deti.. Inak este aquapark v Pruhonicich www.aquapalace.cz - ale tam som nikdy nebola, tak neporadim, ci tam naozaj je teply bazen, skus popozerat na ich strankach..

bacovaa
23. dub 2013
Uživatel bacovaa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od bacovaa.

@chrumka84 Ahojda 🙂 můžeš zkusit Soulspa na Chodově, mě se tam líbí a je tam i sauna a pára, což si myslím, že pro zlepšování obranyschopnosti je taky super, kdyžtak se podívej na jejich stránky soulspa.cz, můžeš se tam podívat, jak to tam vypadá a třeba se ti zalíbí 🙂

matilduska
5. čer 2013

Urcite naj je hotel Step aj s dietatkom, bezkonkurencna cena, cisto, moderne, mily personal, parkovisko pred zdarma, cas v satni sa nezapocitava. A je tam niekolko typov saun. Aquapalace je fajn, ale velmi drahy oproti Stepu a mne tam pride zima.