Kam s dětmi v Ústí nad Labem?
Ahojky. Nevíte kam vyrazit s ročním dítětem v UL? abych se dostala do společnosti dalších maminek, Jsem tu nová a pořádně tu nikoho neznám... tak bych se ráda seznámila...

•
1. říj 2008haloo??? NIkdo???
0
ahojky!
tak já jsem z Ústí nad Labem a můžu Ti poradit tohle:
solné jeskyně (v poliklinice-Masarykova ulice)
MC Beruška (Masarykova ulice),MC Jungle cafee (Severní Terasa), ....
plavání (plavecká hala Klíše)
cvičení (MB Fitko Vaníčkova ulice za Divadlem),Mat.centra,.....
cyklistická stezka podél Labe (na motorce,v kočárku,pěšky,....)
výlety:hrad Střekov u řeky Labe, výletní zámeček Větruše (nad řekou v centru), výlet vláčkem nebo autem do nedalekých Zubrnic (skanzen,kde je vánoční a velikonoční pravidelný a moc krásný program)
trolejbusem do ZOO (moc pěkná,je do kopce,ale nahoru Tě vyveze vláček),je na začátku Krásného Března
kdyžtak písni IP,pokusím se poradit víc 😉
Já mám skoro 9.ti měsíčního prcka a bydlíme na Bukově
tak já jsem z Ústí nad Labem a můžu Ti poradit tohle:
solné jeskyně (v poliklinice-Masarykova ulice)
MC Beruška (Masarykova ulice),MC Jungle cafee (Severní Terasa), ....
plavání (plavecká hala Klíše)
cvičení (MB Fitko Vaníčkova ulice za Divadlem),Mat.centra,.....
cyklistická stezka podél Labe (na motorce,v kočárku,pěšky,....)
výlety:hrad Střekov u řeky Labe, výletní zámeček Větruše (nad řekou v centru), výlet vláčkem nebo autem do nedalekých Zubrnic (skanzen,kde je vánoční a velikonoční pravidelný a moc krásný program)
trolejbusem do ZOO (moc pěkná,je do kopce,ale nahoru Tě vyveze vláček),je na začátku Krásného Března
kdyžtak písni IP,pokusím se poradit víc 😉
Já mám skoro 9.ti měsíčního prcka a bydlíme na Bukově
Jestli můžu ještě k těm herničkám -
na Doběticích herna Ovečka,
v Důlcích herna Slunečník (bývalá diskotéka),
v kostele Sv.Vojtěcha je hernička také, tam je ale omezený provoz,
na Doběticích herna Delfínek - tam je i dětské plavání a cvičení - cvičení je jinak i v Ovečce, tam jsou různé aktivity i pro maminky 😉 myslím, že je ještěněco ve Všebořicích a Neštěmicích
na Doběticích vedle Domova Důchodců jsme objevili bezva cukrárnu s herničkou
solnou jeskyni doporučuji hlavně na Moskevské ulici, mají tam totiž kavárnu s pidi hernou, takže si člověk po absolvování kůry může ještě dát kafe a prckové si můžou ještě hrát
do Zoo doporučuji koupit si permanentku, vyjde na 500 Kč na rok, ale jednotlivý vstupný vychází na 100 Kč, takže se to určitě vyplatí - my byli v létě v zoo dost často, mají tam i krásné dětská hřišťátka a prolézačky..
Myslím, že se tu dá dělat s prckama dost aktivit i přes tu hnusnou zimu 😉
na Doběticích herna Ovečka,
v Důlcích herna Slunečník (bývalá diskotéka),
v kostele Sv.Vojtěcha je hernička také, tam je ale omezený provoz,
na Doběticích herna Delfínek - tam je i dětské plavání a cvičení - cvičení je jinak i v Ovečce, tam jsou různé aktivity i pro maminky 😉 myslím, že je ještěněco ve Všebořicích a Neštěmicích
na Doběticích vedle Domova Důchodců jsme objevili bezva cukrárnu s herničkou
solnou jeskyni doporučuji hlavně na Moskevské ulici, mají tam totiž kavárnu s pidi hernou, takže si člověk po absolvování kůry může ještě dát kafe a prckové si můžou ještě hrát
do Zoo doporučuji koupit si permanentku, vyjde na 500 Kč na rok, ale jednotlivý vstupný vychází na 100 Kč, takže se to určitě vyplatí - my byli v létě v zoo dost často, mají tam i krásné dětská hřišťátka a prolézačky..
Myslím, že se tu dá dělat s prckama dost aktivit i přes tu hnusnou zimu 😉
ahojky. Moc děkuji za info.
Tak zatím jsem začla chodit na břišní tance do MC ovečka na doběticích (sice bydlím v Nových Stadicích - za Trmicema a Koštovem, takže trochu z ruky, ale co se dá dělat...) a věřím, že se tam spřátelím s nějakými maminkami, páč jestli mi tu něco chybí, tak takový ty kamarádi co jsem "nechala" u rodičů, když jsem se odstěhovala...
Na doběticích je dobré, že po dobu cvičení pohlídaj prcka přímo v herně...
A proto mě napadlo ještě něco - nevíte o nějaké dobré a levné posiilovně? O hlídání dětí k tomu ani neuvažuju...
Tak zatím jsem začla chodit na břišní tance do MC ovečka na doběticích (sice bydlím v Nových Stadicích - za Trmicema a Koštovem, takže trochu z ruky, ale co se dá dělat...) a věřím, že se tam spřátelím s nějakými maminkami, páč jestli mi tu něco chybí, tak takový ty kamarádi co jsem "nechala" u rodičů, když jsem se odstěhovala...
Na doběticích je dobré, že po dobu cvičení pohlídaj prcka přímo v herně...
A proto mě napadlo ještě něco - nevíte o nějaké dobré a levné posiilovně? O hlídání dětí k tomu ani neuvažuju...
ahoj - doporučuji Mini Club, chodily jsme tam prcekm zpívat a uvažujeme i o aj
www.mini-club.cz
www.mini-club.cz
Ahojky, jsem z Klíše a chtěla bych se seznámit s nějakými maminamy s dětma. Mám 1,5 let starýho kluka a neděle starou holčičku. Chtěla bych zkusit MC Rybičku ve Štefánikovce na Klíši, ale nikde jsem nesehnala program centra a ceník. Můžete mi někdo říct, jaké programy tam mají i cenu. Moc děkuji
Ahoj,holky.Omlouvám se,že Vám sem lezu,jen jsem Vám chtěla říct: Zítra otvírám kavárnu s dětským koutkem v Pardubicích v Pyramidě,v prvním patře(výtah,eskalátory tam jsou) -9*5,5metru,bude hotovej během tohohle týdne,tak kdyby jste měli cestu,jste zvané.Mám už i stránky,zatím bez fotek (dodám),ale prej hezký,říkali holky. www.kavarnaumaminy.cz Těším se.Papa. 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli