Kam s dítětem na Velikonoce? Český Těšín a okolí

calvac
23. bře 2016

Ahoj, holky, jsme z Českého Těšína. Prcek (5 let) je již týden doma po nemoci. Je to s ním šílené, nudí se a chtěli bychom někam vyrazit. Netuším kam, sníh není, nevím, kam zajet. Nejste některá taky z okolí a nevíte, kam s dítětem zajet nebo jakou aktivitu kde vybrat?

sara84
24. bře 2016

Gajanek nebo Klubik, kdyz je osklivo. Trinec. A vylet- nedavno jsme byli ve Wisle, hezka prochazka, maly jezdil na kolobezce. A nebo Ustron- Pohadkovy les. V Bohumine Aquapark a pak na Maugliho stezku do parku, je tam i dopracni hriste. Maly svet vedy a techniky- doplni oblast Vitkovic. Je tam i vystava k 60 letum Ceske televize

povidalka911
3. kvě 2016

Zdravím, nemoc už není doufám aktuální, ale výlety poradím i tak, pro případ. Teď na konci dubna se znova otevřel Archeoskanzen v Chotěbuzi http://krasyceska.pise.cz/31-chotebuz-jedeme-za... plus návštěva rybího domu, super. Pak třeba mohu doporučit v Ustruni Lesny park, moc hezký pro děti, nebo nedaleký Dream Park Ochaby, ten je boží, jen vstupné malinko dražší. Čantoryje rozhledna, buď z Nýdku výšlap, ale to s malým asi nedoporučuji, nebo pak lanovkou z Polské strany, taky super nenáročný výlet pro menší dítě. My když si potřebujeme jen užít odpoledne, žádná námaha, jezdíme do Karviné na zámek a hlavně do místního zámeckého parku krmit srnky nebo na šlapadla. Pohoda, moc hezké http://krasyceska.pise.cz/5-tam-v-karvine.html z Těšína je to kousíček. Pak může být ten klub Gajánek v Třinci, ale Klubík v Oldřichovicích už ne, ten je zrušený. Pa, mějte se a užívejte výletů.

calvac
autor
4. kvě 2016

@povidalka911 Děkuji moc za tipy. Ne, nemoc už aktuální není. Odklepávám. 🙂 Díky. Eva