Náhradní babička pro děti, které ji nemají

proskovice
22. srp 2016

asi jsem nezvolila tu správnou kategorii, je jsem chtěla dát na vědomí všem maminkám, jejich dětem, snad i tatínkům, že jsem tady, je mi 60 let, jednu vnučku mám dospělou, druhá pětiletá žije v zahraničí, vídáme se často, ale já bych ještě chtěla něco ze své lásky k dětem, vyprávění, pohádek, blbnutí a dobré nálady předat i nějakému dalšímu človíčkovi, který žije tady, chybí mu babička a rodičům někdy i odpočinek od raráška.p.s. i dědeček se tu najde.

lenbela
22. srp 2016

Jste z Ostravy? Škoda, to je trochu z ruky 😉. Jinak bych brala hned 🙂

proskovice
autor
22. srp 2016

ano, jsem z Ostravy a nejsem mobilní, tzn. že řidičák jsem nikdy neměla a nechtěla. Ted už to nenapravím, ale věřím, že si děti mě a já je najdeme i tak. A Vy paní Lenbela jste odkud.

lenbela
22. srp 2016

@proskovice Ze Sokolova. Trochu daleko. Ale jsem si jistá, že brzy vaši milou nabídku někdo velmi rád přijme 🙂 🙂 🙂

eloise02
22. srp 2016

Náhradní babičku bych moc brala, jenže jsme až od Hranic na Moravě. Tchýni jsem nikdy nepoznala a mámu mám v Bohumíně, jenže asi to není babička na nic z toho co jste vyjmenovala.☹ Sice na jednu stranu říká, jak jsou z malého nadšení, jak si každý den povídají s fotkou, jak si u ní říkají, jak se asi malý vyspinkal atd. Ale když se pak jednou za dlouhý čas vidíme, nezvednou se z gauče, neodtrhnou od televize... Občas mi chybí i pohlídání, protože když třeba jedu na diabetologii je to na půl dne, tahat tam tak malé dítě je šílené, v čekárně tak dlouho nevydrží. Mrzí mě, že nemáme někoho jako jste vy. Škoda, že jste tak daleko.

sara84
23. srp 2016

Jste moc hodna, ze nabizite svuj cas a srdce..my jsme az z Tesina a tchyne uz davno nezije a mi rodice jsou nemocni, tak si obcas povzdechnu, ze mit "normalni rodinu" by bylo fajn...

hejsa
4. zář 2016

Máme skupinu Náhradní babička - tam někoho můžete zkontaktovat. 😕