Najde se maminka z Ostravy? 😊

michelette
23. dub 2018

Ahojky, hledam nejakou fajn maminku s prckem na prochazky, pisek, kaficko. Moje mala kocka ma dva rocky a potrebuje nejakeho partaka nebo partacku na venkovni zlobeni 😊 bydlime v Mar. Horach.

snahnah
23. dub 2018

@michelette Ahoj, jsem z Mariánek, ale mám už 9 letého kluka a budem se o prázdninách stěhovat. Když tak na Dolině na písku nebo na průlizce za MUDr. Salzmanouvou se určitě nějaká kámoška najde 🙂

ditta01
23. dub 2018

Ahoj jsem z Poruby děti mám dvě dcera bude mít čtyři roky a syn teď jeden rok☺

zelenaesmolda
23. dub 2018

Ja jsem z Vyskovic,mala ma dva tydny tak kdyby se nasel nekdo z jihu na prochazky byla bych rada 🙂

acttivia
23. dub 2018

Ahoj, dcera má 21 měsíců a partačka by se jí hodila (zatím zná akorát samé kluky). Bydlíme v Mariánských Horách už skoro třičtvrtě roku, ale ještě tu nemáme nikoho na procházky. Malá miluje pískoviště, prolézačky, hry s balónem a vůbec všechno venku. Kdyby si chtěla klidně napiš a někam vyrazíme 😃 Míša (32 let)

michelette
autor
24. dub 2018

@acttivia
No super. 👏 A odkud z Marianek jsi? Mala taky miluje piskoviste a hristatka, ale pak je nadlidsky vykon ji od tama dostat 😃

acttivia
24. dub 2018

Bydlíme hnedka u doliny, v jednom z těch velkých paneláku, a vy?😃 já jí většinou utáhnu domů na oběd nebo večeři 😉

michelette
autor
24. dub 2018

My bydlime za dolinou, naproti Lidlu v jednom z tech vysokych vezaku. Tak to mame kousicek. Urco se budem znat od videni 🤔 tak na malou ani jidlo nezabira 🙄😃 vetsinou rve jeste doma a vlecu ji nasilim.

berus1000
24. dub 2018

Já jsem z Poruby, tak pokud se budete domlouvat na scuka, dejte vědět rady dorazíme 🙂