Plaváček Chrudim. Máte zkušenost?

lusyy
20. únor 2012

Dobrý den maminky, chtěla bych se Vás optat na názory oplaveckém klubu v Chrudimi,máte nějaké zkušenosti,kdy jste začali plavat,jak to tam probíhá,jaká byla reakce dětí na potápění ,a tak vůbec celkově. Díky za názory a debatu o plavání 🙂

lusyy
autor
20. únor 2012

Holky,opravdu nikdo nechodíte plavat? ☹

alisek
10. bře 2012

@lusyy ahoj nechodíme do Chrudimi, nelíbí se mi tam prostředí pro děti, nemáš kam dát dítě, kde přebalit, vše na zemi v ženských šatnách a sprchách a je tam studená voda, jestli můžu doporučit tak plavání v nemocnici vysoké mýto, je to vždy po 4 dětech takže žádná masová záležitost, skvělý instruktorky, pomalu tam končíme 10 lekcí a jsem mooc spokojená.

lusyy
autor
11. bře 2012

@alisek díky,díky a v Mýtě se začíná od kdy? Nebo začínají průběžně? jak to je tam s potápěním mrňousků,přístup individuální? 😉

alisek
12. bře 2012

začíná se průběžně, zašleš přihlášku a oni tě tel. kontaktují kdy se začíná, já čekala od zaslání přihlášky cca 1měsíc. potápění se začíná postupně, řekla bych že od 3 .lekce se začíná s políváním hlavičky a říkáním hesla a tak od 5-6 lekce s potápěním ale postupným, žádné násilí, je to fakt šetrný, a to jsem četla děsivý recenze na plaváčka, který je mimo jiné i v chrudimi, kde potápí hned první lekci. přesně jak říkáš přístup individuální. cesta z chr. mi trvá cca 35min. a po plavání se chodí do herny, vyhřátá herna kde je lednice, mikrovl. na ohřátí jídla, židličky, prostě pěkné prostředí pro děcka.
http://www.vmnemocnice.cz/index.php?option=com_...

lusyy
autor
13. bře 2012

@alisek díky,jsi zlato-právě já se toho potápění trochu bojím,Juditka není zas tak milovník vody. A ty jsi chodila i do té chrudimi? Prý tam mají 2 lekce zkušební a pak se můžeš rozhodnout.

alisek
13. bře 2012

@lusyy nechodila, četla a slyšela negativní recenze na plaváčka, nevím zda to bylo i přímo na chrudimského plav. ale nestotožňuji se s jejich motodami,takže jsem hledala něco "normálního" a našla a dost mě taky rozčarovalo to zázemí chrudimi. bazénu kde vůbec nemyslí na děti tedy přímo kojence.

lusyy
autor
14. bře 2012

@alisek jo,to vys.Mýto se mě dost zalíbilo,tak se tam pozeptám a jak to tam chodí-plínky do vody se tam dají zakoupit,nebo ne a pak na tom mají ještě plavečky?

alisek
14. bře 2012

plínky do vody nosíme svoje, tam asi nesezženeš, nevím a plavečky nepotřebuješ když máš plenky do vody a nebo samostatně ty plavečky ale nemám zkušenosti, kupuju plenky do vody od DMka.
jinak tam mají přebal. pulty, dítě ti pohlídají než se převlékneš, teplota vody kolem 32°C ale naposledy jsme tam měli 34°C a bylo to super.

lusyy
autor
15. bře 2012

@alisek děkuji,to zní dobře. Už jsem tam psala,tak ještě potřebují potvrzenou přihlášku od pediatra. 🙂 Tak jo,koupím ty z dmka.

alisek
15. bře 2012

tak ať se vám tam líbí, hlavně Juditce 😉 a budete obě spokojené, my končíme pomalu 10 lekcí a budeme pokračovat dál

lusyy
autor
15. bře 2012

@alisek děkujem 🙂

lusyy
autor
3. dub 2012

@alisek Tak nám včera volali z delfínku a jdem plavat v pondělí 16.4.-chci se optat,vy používáte pleny do vody od Hugies? A určuje se to dle kg? Díky 🙂

alisek
3. dub 2012

@lusyy ahoj tak toje super, používala jsem a používám plenky značky DM, jsou levnější a drží dobře, velikosti jsou podle kg.

lusyy
autor
4. dub 2012

@alisek děkuji 🙂 a na maminky požadavek na plavky nemají? Třeba vcelku atp...

alisek
4. dub 2012

ne, vem si co máš

lusyy
autor
5. dub 2012

@alisek díky,už se docela těšíme 🙂 Přeji vám taky krásné plaváčkování.

alisek
16. dub 2012

@lusyy ahojky tak jak se vám líbilo plavání?

lusyy
autor
17. dub 2012

@alisek ahoj,díky za optání. Plavání bylo super-sice jsme ve skupince s již pokročilýma dětma,ale paní instruktorka říkala,že to vypadá,že si Juditka zvykne. Na začátku se bála,ale pak už řádila-přeci jenom v 1 roce ta adaptace je asi těžší. Máte taky instruktorku p.Burianovou Miroslavu? Líbí se mě,že vůbec na ní nespěchala a že používají pomůcky-destičky,pásy atp... Kolik km to máte z Chrudimi?

alisek
17. dub 2012

@lusyy ahoj, tak to jsem ráda že se vám tam líbí, my jsme taky tak dopadli, že jsem naskočili do rezjetýho kurzu, kde vypadla jedna maminka alenevadí nám to, myslím, že seHonzík rychle zařadí, možná lepší než dlouho čekat na další nový kurz, my čekali cca měsíc alehlavně začali jsme plavat s kojencema 7-8měs., synovi v tu dobu bylo 18měs., takže neměl pořádný kontakt od ostatních dětí,ted jsme s podobně strarými dětmi a je to fajn. Mirka není naše instruktorka ale znám ji,všechny jsou tamskvělý! Z Chrudimi to mám 31km, běžně tzo jezdím kolem 30min ale v zimě i 40min., podle provozu,většinou ale bez problému.

lusyy
autor
18. dub 2012

@alisek A v jaký den chodíte plavat?My v pondělí. Každý den má jiná instruktorka? Ještě se chci zeptat,.jak to je,když by se chtěl jít podívat manžel-může tam s námi? Díky. A když jste začínali taky později,Honzíček si rychle zvykl,kdy jste se začali potápět? 🙂

alisek
18. dub 2012

@lusyy My chodíme v pátek dopoledne. Nevím zda každý den má jiná instruktorka, spíš se střídají přes den a jsou tam tuším 3.Manžel s tebou samozřejmě může přijít i plavat místo tebe kdyby byl odvážnej 🙂, ten můj není a ještě tam nebyl, zatím tam byla tchýně a moje mamča, kdy mě dokonce minulý týden zastoupila a plavala s malým, já byla nemocná.My začínali s novým kurzem takže postupně si navyknul a první potápění bylo asi 4 hodinu, už nevím přesně, ted jedeme druhou desítku a právě že jsem nastoupili do rozjetého kurzu ale je to ok. A kolik km dojíždíš ty? myslelajsem že jsi taky z Chrudimi. Plavání zdar.

lusyy
autor
19. dub 2012

@alisek Já nejsem z Chrudimi,ale od Holic-takže to máme cca 20km a jezdím to tak do 20 min.A když náhodou je dítě nemocný,tak máš náhradní termín vždy u tý svý instruktorky nebo i u jiný? Je nějaký omezení,kolik můžeš lekcí vynechat? Např.že se toleruje třeba jen jen jedna lekce?

zuzajdaa
11. čer 2013

Ahojda, již navštěvujeme druhý kurz v Chrudimi a jsme spokojení a těšíme se na další 🙂)