Plavání s miminkem dříve než v půlroce, máte zkušenost?

alikse
20. led 2014

Ahoj, mate nekdo zkusenost s plavanim pro miminko drive nez v pulroce nebo 4 mesicich? Pokud ano, poradite, kde a na koho se obratit? Velice dekuji!

sartina
20. led 2014

Ahoj, začíná se plavat už od 6 týdnů, většinou ve vaničkách, někde jezdí instruktorka přímo domů, jinde se jezdí na bazén. Obrátila bych se přímo na plaveckou školičku v místě tvého bydliště nebo na google ;)

muj_smisek
20. led 2014

Už nebudu radit, jelikož sartinka vše řekla 🙂 , jen mohu napsat spíš osobní zkušennost, já jsem s dcerkou vaničkování také podstupovala pak právě od půl roku koupání v kurzu, poprvé přišla paní k nám, abychom si ukázali co a jak pak už jsem chodila s dcerkou přímo do bazénku (vaničky), kde bylo i vaničkování a to z toho důvodu, že jsem nechtěla být zavřená doma, ale vyrazit mezi lidi s dcerkou, moc se jí to líbílo, jelikož je to vodní živlík po mě 🙂 takže záleží i na tom jestli má Vaše miminko rádo koupání, pokud ano určitě doporučuji jsou to krásné zážitky.

avantgarda
26. únor 2014

My jsme vaničkovali doma v naší vaně. Instruktorka k nám jezdila 1x týdně. Říkala, že je možné vaničkovat už po šestinedělí. My začali až od 3. měsíce, protože jsem do té doby o vaničkování nevěděla. Synovi to hodně pomohlo, aby se naučitl mít vodu rád a také hodně posílil a zlepšil se v motorickém vývoji. Vaničkovali jsme do 7. měsíce. Pak už byl moc velký a do vany se nevešel, tak jsme začali chodit do bazénu na lekce pro miminka.