Prodloužený víkend s dítětem. Alwin (HK), Jas na Šumavě?

andelka30
20. kvě 2011

S manželem a šesti měsíčním synem se chystáme na víkend nebo prodloužený víkend někam do přírody...Na Romantikon.cz jsem našla hezké pobyty do penzionu Alwin v Královéhradeckém kraji a pobyt ve wellnes hotelu Jas na Šumavě? Nemáte někdo zkušenost z tímto ubytováním? Jaké máte zkušenosti s cestováním s malými dětmi? Na co bych měla dávat pozor při výběru ubytování? Těším se na odpočinek a nerada bych byla zaskočena nečekanými komplikacemi. Děkuji za tipy.

murynka
21. kvě 2011

na šuměvě jsme nebyla ale byli jsme na prodlouženém víkendu se 7měs naší holičkou ve špindlerově mlýně 🙂 a bylo to naprosto super!!!ubytování bylo jednoduché ale stejně jsme byli celé dny venku,cesty byla o.k takto malinké děti to prospinkají 😉 a nebo si hrají!!určitě žádné komplikace nebudou a vy si to užijete!!!!! 🙂 🙂 v 10měs už naše malá byla s námi v Chorvatsku a také super dovolená vůbec bych s etoho nebála 😉

mikkky
14. čer 2011

www.hyperslevy.cz
už jsme jeli dvakrát přes tenhle portál..vyjde to fakt dost levně, takže jen doporučuji.

zuzana_balasova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
pet.s
28. led 2012

my ted jedeme 10.2. s kamarádkama z porodnice na http://navysocine.penzion.com/ .Jedna maminka už tam byla a je to tam rý super i s bazénem...tak pak dám reference.-)))

majda_lena
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
rau
Odpověď byla odstraněná
Zobraz