Víkendové ubytování na Vranovské přehradě

mumu77
14. črc 2019

Dobrý den, zdravím všechny přítomné 😀.
Obracím se na vás s malou prosbou a dotazem zároveň. Máme v plánu jet na prodloužený víkend na Vranov a náš původní plán, jet karavanem, ztroskotal. Máme pětiletého prcka a velkou slečnu. Nemáte prosím, někdo tip na příjemné, třeba i kouzelné 😀 ubytování právě v této oblasti? Budu všem vděčná za jakoukoliv radu, odkaz či cokoliv, co by mi ulehčilo řešit tento malinký zádrhel.
Přeju fajn prázdniny plné zážitků 😀 Kamča

hezz17
14. črc 2019

Takže chatky nebo stan? Klasika je vranovska pláž a camp bitov. Ale teda docela pochybuju, ze bude něco volne. Restaurace Rumburak, ma svůj bazén, kurty atd. Restaurace pod Cornstejnem, ale tam už teď asi nebude voda ke koupání.

mumu77
autor
14. črc 2019

@hezz17 Ano, je mi jasné, že prázdniny jsou v plném proudu a termíny po celou dobu již zabrány, ale co kdyby 😀. V našem případě bychom jevili zájem o ubytování na penzionu, hotelu, chatce, na stan už jsem stará 😀 a nebudu nikomu nic nalhávat, nechce se mi pod něj. Zkusím cinknout na obě doporučená místa a mnohokráte děkuji za komentář s doporučením 😀. Díky

hezz17
14. črc 2019

Zkusila bych vojenskou ozdravovnu v campu bitov, mají tam mini golf, pinkponk....
Pozor u vranovske přehrady je taky spoustu chat a možnost ubytování, ale nedá se dostat přímo na vranovskou pláž. K vodě jo, ale ne na tu část, kde jsou atrakce, restaurace atd. Respektive je tam denní vstupné pro neubytovane.

hojda
28. zář 2019

@mumu77 Sehnali jsme takto na poslední chvíli dovolenou v MPenzionu. Super byl vyhřívaná bazén. Skvělé jídlo. Jen se nedalo moc na kole, všude moc kopců.