Východní Čechy. Kam na prodloužený víkend?

luckawm
3. bře 2020

Ahoj, prosím o radu kam na prodloužený víkend ve východních čechách. Máme 14m holčičku. Ideálně, aby to byl hotel/penzion s polopenzi, který je v dobré lokalitě na pěší výlety. Měl by mít také dětskou herničku a třeba bazén to by bylo fakt super a lepší někde v nižších polohách, kde už je spíš jarní počasí. Ne hory a sníh. Děkuji za rady a zkušenosti

petrak15
3. bře 2020

Ratiborice/Babiccino udoli. Nejlepsi je kveten, kdy jsou ozivle postavy na zamku. Ale i tak muzete do Nachoda, na prehradu Rozkos, klidne i do Polska do Blednych skal. Hodne vyletu po okoli. Ubytovani je vsude spousta, za sebe doporucuji penzion Zahradni restaurace v Ceske Skalici, ale neberou psy, pokud nejakeho mate.

elencze
3. bře 2020

Letohrad - ubytování na tvrzi Orlice, krásné venkovní hřiště, mini zoo, bazén není ale ve wellness je velká vířivka, na tvrzi kromě zámecké prohlídky také expozice stará škola. Přímo v Letohradu pak za návštěvu určitě stojí Muzeum řemesel. A výborně tam vaří. Pěší výlety se odsud dají pořádat parádně, ať menší kolem rybníka, u kterého tvzr stojí, tak delší.

eviicka
3. bře 2020

My jsme byli se synem 1,5 roku spokojení v Penzionu Agáta v Českém ráji, ale už to jsou dva roky. Pěkné hřiště, všude spousta hraček a atrakcí pro děti, bazén ale jen venkovní.