Karta do Zoo. Jak dlouho trvá, než je k vyzvednutí?

veverkamaminka
20. srp 2017

Ahoj,

V pátek jsem objednala rodinou vstupenku do Zoo 2 dospělí+ 2 děti , forma: objednávka po internetu s tím , že si ji vyzvedneme na místě a budeme platit kartou nebo hotovostí. Nevíte jak trvá než tam vyrazí jméno , zatím mi nepřišel email s tím , že je top k vyzvednutí, jedna známá říkala, že když to objedná tak další den má email stim, že si proto může do 10 dnů přijít. Je to tím ,že je víkend ? A pokud ej tu někdo kdo ji taky přes internet objednával, jak dlouho trvá než je k vyzvednutí když to není objednáváno den před víkendem, ale někdy v týdnu?
Děkuji.

zdenkaell
20. srp 2017

možná by stálo za to napsat o kterou zoo se jedná.

keksikova1
20. srp 2017

Nebylo by lepší zavolat rovnou tam a zeptat se? A na rodinnou tisknou jméno, jo? Proc? Vždyť to neni permanentka přece. .

veverkamaminka
autor
21. srp 2017

Na rodinou tisknou vždyť je to na rok 48 vstupů, jo a už přišla. Kamarádka má taky tu roční rodinou na jméno. Takže v pořádku 🙂

keksikova1
21. srp 2017

@veverkamaminka no jo,ale roční rodinna a rodinna je trochu rozdíl..

ev.ka
21. srp 2017

máme tu na 48 vstupů do pražské zoo, jméno tam není a kupovali jsme na pokladně bez objednání

jaja01k
21. srp 2017

@ev.ka Na rodinnou nechtějí jméno? Já jsem kupovala roční pro sebe a pro syna zvlášť, ne rodinnou, a na ty jména chtěli. Zajímavé 😀 Ale taky mi je udělali na pokladně na počkání, bez objednání.

ev.ka
21. srp 2017

@jaja01k a nemáte tu NO limit? my máme obyč - respektive ceník "běžné vstupné"

veverkamaminka
autor
22. srp 2017

Ne NO LIMIT JE DRAHÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! Máme objednanou přes net tu rodinoou roční jako má ev.ka divné , že tam jméno není , my dem zítra do Zoo má být hezky a karta už čeká na pokladně k vyzvednutí. 🙂 už nemusíte dále mi odpovídat už je tam od pondělí , to jen , že byl víkend a já nevěděla, když můžeš jít o víkendu tam taky , že to bude až v pondělí redy.... ale typický víkend a to nikdo objednávku , teda některé firmy nepřipraví, takže to poslali emailem , že můžu pro ni až v pondělí

ev.ka
22. srp 2017

@veverkamaminka pak dejte vědět, jestli tam to jméno máte... díky

veverkamaminka
autor
23. srp 2017

jasně dám vědět