Zoo Lešná - půjčení kočárku

yelowangel
27. črc 2018

Ahoj maminky, chystáme se do Zoo Lešná a chtěla bych se zeptat jaký tam máte zkušenosti. Vím že je velká a krásná ale to je tak všechno. Máme malýho sviště takže uvažujeme o půjčení kočárku, máte zkušenosti v jakým jsou stavu? A je mě jasný že neobejdeme všechno ale za jak dlouho tak přibližně by se dala celá obejít? Kdyby mrňousek usnul po obědě a nasadili bysme normální tempo přesunovali bysme se rychlejc..kdyby jsme už měli půjčený kočárek je Zoo do kopce a máme počítat že se hodně zapotíme? Chtěla jsem jet původně zítra ale koukala jsem že tam bude pivní festival tak zvažuju kvůli partnerovi že bysme to posunuli, nebude tam vyloženě nacpáno? Zas bych nerada abysme se skoro nehnuli a všude byli šílený fronty a ve finále jsme nic neviděli. Děkuju za každý typ na vychytávku nebo co nevynechat 🙂 Jo a na zámek nepůjdem, malej je divous a ještě by to nezvládl.

verca38
27. črc 2018

s kocarkem neporadim,mame vždy vlastní..myslim,ze prochazka je klidne i na 4h,klidne i na cely den,zalezi jake ma clovek ambice🙂my jako mistni neprocházíme všechno a i tak je to vždy tak na ty 4h🙂je to do kopce,ale můžete nahoru vyjet vlackem..areal je veliky,takze podle me,kdyz je tam lidi hodne,tak se to ztrati,nikdy sem nezazila nejake extra fronty,ale nikdy sme nebyly při nejake specialni akci..mala ma dva roky a chodíme takovou klasiku,rejnoky,tucnaky drevene hrochy,ty ma nejradej..pak po smeru prohlídky na hriste..

kittyy17
27. črc 2018

My měli vždy vlastní kočárek, v jiném by naši kluci nechtěli být, měli dost problém s přechodem na větší sporťák.. ZOO je na celé odpoledne, je v kopci v lese, pro kočárek schůdná bez problémů. V nouzi se dá obejít i za dvě hodiny.
Na jídlo doporučuji restauraci nad výběhem slonů, není to Fast food a vaří výborně. Vynechat toho moc nejde, je to okruh, nanejvýš lze zůstat v horní části a projít si to jen okolo zámečku, ale myslím že prcek nejvíc ocení několik dětských hřišť ve spodní části 😉

yelowangel
autor
27. črc 2018

Děkuju za odpovědi 🙂 My jsme právě kočár už před rokem odvezli k našim na půdu protože malej v něm už moc nechtěl být a chodil dost po svých. Teď zvažujeme pronájem tam jenom kvůli odpolednímu spánku. Máme to docela daleko takže bysme dojeli tak na 10 - 11 a o půl 12 zas je malej zvyklej jít spát. Může to vydržet a usnout až v autě ale chtěli bysme mít jistotu že když bude unavenej bude ho kam dát.

@kittyy17 Děkuju za typ na jídlo bude se hodit 🙂

kittyy17
27. črc 2018

A kolik mu je?
Ta restaurace je hned na začátku ve směru prohlídky, takže příjezd v 11 je akorát na oběd 😉 já myslím že ty kočárky tam budou slušné, však se můžete podívat a rozhodnout se na místě.
Pro našeho tříletého byla největší zábava, když se svlékl do trenek a běhal u zámečku ve vodotrysku 😃 tak ručník s sebou..
taky hřiště, a krmení rejnoků z ruky. Jinak ho nic nezajímalo...

kittyy17
27. črc 2018

Ještě mě napadlo, co mu dát v deset polívku, nechat ho trošku proběhnout, usne a vyspí se v autě, a dojedete tam třeba až po dvanácté ? Pak nemusíte řešit kočár, a na zpáteční cestě si třeba ještě ducne... Je tam dost míst kde se můžete zastavit a nechat ho odpočinout, nebo jet vláčkem...

yelowangel
autor
27. črc 2018

@kittyy17 Jsou mu 3 ale je o rok opožděný a hyperaktivní až hrůza. Někdy se už podaří že po obědě nespí ale to je pak hrozně protivnej. Spíš počítáme že pojedeme brzy domů než že by 2x za den usnul. Zoo v Brně a ve Vyškově zvládl hezky ale ty nejsou tak velký jak Lešná..