• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Letničky a podzimky 2009 :-)

(Zamčená)
9. října 2009 
Ahojda těhulinky moje...tak Vás tu vítám a šup za mnou :slight_smile: ať už se nemusíme strachovat, že nám někdo bude utíkat :wink:
11. kvě 2009 v 18:08  • Odpověz
grabu tak jsem tadyk :grinning:
11. kvě 2009 v 18:19  • Odpověz
tak kazdou chivlkou dorazi jajka :wink:
11. kvě 2009 v 18:20  • Odpověz
jeee, a ja že to téma je "ať jsme jedna parta i dál" :grinning: :grinning: :grinning: náhodou, aj to by bolo super, no už je neskoro. Dúfam však, že mi niekto odpovie aj na môj dotaz ohľadom perinky a vajíčka, čo som dala ešte do starej témy :angry: .
A kto tú starú tému teraz uzamkne, alebo zostane otvorená pre nové babenky z druhého trimestra, ktoré sa do nej budú chcieť zapojiť??? Tak toto neviem ako tu funguje...
11. kvě 2009 v 18:21  • Odpověz
holis, Ty si prorok :grinning: :grinning: :grinning: ako dopadla skúška z angliny??? Predpokladám že na výbornú, keďže to bola pre Teba len formalitka :wink:
11. kvě 2009 v 18:22  • Odpověz
musím odbehnúť do kuchyne...
11. kvě 2009 v 18:24  • Odpověz
jajka tu perinku sem myslela na cestu z nemocnice do auta :wink: pak miminecko asi nejak vytahnu :grinning: to by se mu tam nevesly nohy do tech sraku prece :slight_smile:

anglina za 1, sem to ale sprtka!!! jinak jajka gratulace k 3 trimestru :grinning: :grinning: :grinning: a 7 mesici to to leti OMG.

a co Matko ani jsi nam nenapsala jaka byla tehdy reakce na hodinky.

jdu varit delam kminovou polivku to jsem zvedava jak dopadne zda bude k jidlu dnes ma premieru. a chleba ve vajicku :grinning:
11. kvě 2009 v 18:26  • Odpověz
ahoj jaji,
kamarátka dávala malú do vajíčka do tej špeciálnej zavinovačky do autosedačky,v perinke to nie je možné,na to sú tie autosedačky prisposobené,tak sa nemusíš bať,že by to malej uškodilo. :slight_smile:

holis,tak ty takto stále skúškuješ?tak gratulujem a držím palce k tým ostatným,čo ťa ešte čakajú :slight_smile:
11. kvě 2009 v 18:27  • Odpověz
luci no kde je ti konec? uz je vse ok??? :wink: tady to vypada opet na dest...
Luci co jste koupili na miminko o vikendu jsi psala ze pujdete neco prikoupit? jinak uz mam po zkouskach vse uzavreno. jen se ucim na statnice ty mam mezi 8 az 11. 6. to bude horor.
11. kvě 2009 v 18:31  • Odpověz
No tak sa aj aj hlásim v našej novej téme, inak Jajka, škoda že ťa to napadlo až teraz. Ale tento názov je super - to sme proste my. :slight_smile:
11. kvě 2009 v 18:39  • Odpověz
Inak volala som so sestrou a tej malého sestrička dávala do autosedačky, inak by im ani nedovolili odísť. A určite len tak ho tam dám a ak bude treba prikryjem dekou.
11. kvě 2009 v 18:40  • Odpověz
no v podstate sme boli kúpiť niečo pre mňa-kojacu nočnú košieľku a pod.a niečo na oblečenie,čo budem mocť nosiť aj po porode a zhodených kilách :slight_smile: a kúpili sme si nové matrace do postele...
no poviem vám,mám toho všetkého dosť,ale holis,ešte to nemám za sebou,naopak,to naj ma ešte len čaká...
riešila som celý víkend so svojím otcom cez email,aký je zrazu dotknutý,že za ním nechodíme so segrou a nechováme sa tak ako skutočné dcéry...po 25tich rokoch zrazu zistil,že má dve dospelé dcéry...písali sme siahodlhé emaily,ktorými mi dosť ubližoval a tak som mu napísala,že mu kašlem na jeho miliony...je neuveriteľné,že celý život sa o nás nezaujímal inak,než že nám posielal peniaze a hračky v igelitkách,samé hmotné veci a teraz po nás chce city a aby sme sa chovali akoby sa nič nestalo...po 25tich rokoch sa zrazu dozvedám veci,ktoré by ma nenapadli a hlavne sú proti mame...takže na bývanie si berieme úver,pretože jemu sa nezdá vhodné,tak nemá zrazu chuť nám s peniazmi na bývanie tak prispieť a tvrdí,že sa mu so segrou ozývame len keď potrebujeme peniaze...som z toho fakt mimo a vyčerpaná...a ešte kritizuje mojho Libora...lenže ja som povahovo po ňom a má smolu,len tak to nedokážem neriešiť...
to je to,čo mi berie silu...a ešte som zistila,že moj Libor si písal s nejakou ženskou...len pre váš obraz tehulky moje...
11. kvě 2009 v 18:46  • Odpověz
Lucinka, chúďatko, neboj všetko bude fajn, nejako sa to všetko utrasie a teda hlavne sa to s tvojim Liborom určite vysvetlí. Treba veriť. A keď nie, tak tam všetky bruchaté nabehneme a vytlčieme mu blbosti z hlavy a to nech si na nás dáva bacha. :angry:
11. kvě 2009 v 18:51  • Odpověz
Jéé krásná nová disukze..supéér :slight_smile: Hezký večer holky :slight_smile:
11. kvě 2009 v 18:52  •  3 děti  • Odpověz
autor
holky já vásn estíhám dočíst ještě za víkend na 2.trimestru a už vás musím dočítat tady:slight_smile: tak si asi tu starší diskusi nechám na potom a zatím si budu vykecávat s váma...než mi utečete k televizce:slight_smile:
11. kvě 2009 v 18:57  • Odpověz
autor
Lucinko to je mi moc líto co se ti děje s tátou i s Liborem...snad to ale nebude nic tak hrozného ne...chlapi jsou prostě někdy nevyzpytatelní...ale snad to je jen nějaké psani a nic vic za tim neni...nebo jo?
To bysme ho museli jak říká Aurelka asi zbušit!!!
Mojí sousedky manžel si před svatbou taky posílal s bývalou přítelkyní nahatý fotky...a ona mu na to přišla...a bylo to taky dost rodeo...ale to se občas stane a snad za tim nic víc není...
11. kvě 2009 v 19:04  • Odpověz
luci ja te maximalne chapu, me sice nasi miluji moc oba ale ty penize co me dali jsou i trochu casto pripominany, nasi mi koupili byt za 2,5mil.
jinak penize se hodi vzdy ale dala jsi mu najevo ze je nepotrebujes to je dobre, stejne ti je da :wink: a to ze si psal Libor s nejakym devcetem je treba mu verit, preci s tebou letel do Francie a pozadal te tam o ruku!! ne s ni! me se to mluvi ja sem zarliva jako svi.a :grinning: protoze vim jaky byl muj Jirka zaletnik a ted uz neni jsme spolu porad. A nejhorsi je ze u nas v praci je 280 pouze mladejch zamestnancu, z toho jsou 4/5 mlady holky ktery mu obcas poslou email jak se ma! chapete a to vedeli ze jsme spolu! ale on mi vse rekne nastesti. Nicmene ti drzim palce neni to urcite lehky ale hlavni je ze je miminecek v brisku zdravej!!! tim se ted utesuju i ja. taky mam kocku garfildu ktera me dela spolecnika, mas aspon nekoho takhle?
az je me te tuze lito, ale verim ze libor nic nemyslel s tim devcetem!!!
11. kvě 2009 v 19:04  • Odpověz
ste moc všetky zlaté,za chvíľu už príde domov,tak to dokončíme včera,to viete,že mi to je ľúto,ale nechcem stále plakať...tak aspoň pozrite na nové foto,čo mám,som tam s malými segrinými dcérami,keď sme boli na tom Slovensku a moj Samko z nového 4D :slight_smile:to viete,pri týchto nepríjemnostiach som aj zabudla na celý Paríž,aj som mu vrátila prstienok,samozrejme,že to poprel a obrátil to proti mne...že si namýšĺam,že ten prstienok patrí mne a mňa miluje najviac na svete,ale predsa mi to hlodá v hlave a v duši...je mi z toho všetkého na nič...
holis,ja nemám takto nikoho,som na všetko sama,aj jednu kamarátku,ktorú mám,tak má svoje starosti a pod...musím si s tým poradiť sama...mám vás moc rada berušky moje...tak sa lúčim...zajtra tu budem určite..už som to zo seba dostala a je mi lepšie...
11. kvě 2009 v 19:12  • Odpověz
aurelka, mňa to nenapadlo, grabu to napísala v poslednom odkaze v starej téme, ja som ten názov potom hľadala a nenašla, tak mi docvaklo že to nebude názov novej témy :grinning:
11. kvě 2009 v 19:20  • Odpověz
Lucinko srdíčko moje nebuď smutná, máš krásné fotky, nádherně Ti Samíka vyfotili :wink:

Holky psala jsem ještě do staré diskuze a vy už jste tady ,teda to je fofr :slight_smile:

Holiš, ty šprtko jedna, gratuluju :wink:
11. kvě 2009 v 19:22  • Odpověz
aj ja som u nás tak počula, že mimino dajú rovno v neocke do vajíčka...takže v perinke si ho odniesť nemôžem, musíme vraj prísť s autosedačkou. A má to niečo do seba...je to fakt nebezpečné a tých áut je stále viac a viac a bezpečie je bezpečie. Tiež to vidím na tú deku ak by bola kosa a ak nie, tak len tak....
11. kvě 2009 v 19:22  • Odpověz
No já myslím, že budeme mít krásně, až půjdeme z porodnice. Všechny si to zasloužíme :wink:
11. kvě 2009 v 19:26  • Odpověz
luci, aké znamenie si??? a aké znamenie je otec??? Vieš, ja som lev a môj otec tiež. myslím že je to fajn znamenie, no má aj svoje nevýhody. A môj otec ...niekedy škoda reči, najmä čím je starší a to nie je doslova starý - má 54. Vidím, že to čo sa mi na ňom nepáči je aj vo mne. No teším sa tomu, že si to viem priznať a sama prosím môjho muža, že keď sa správam ako môj otec, aby ma na to upozornil, lebo s čistou hlavou si uvedomujem, že je to horor. Pri otcovi som sa naužila že mnohé veci musím prepočuť, čiže jedným uchom dnu a druhým von...skús si aj Ty niektoré veci nepripúšťať. To že vás otec vychovával formou igelitiek s hračkami hovorí samo o sebe, tak mu dokáž, že nie si na neho odkázaná, že sa dokážete s Liborom o seba postarať sami a poviem Ti, je to fajn pocit, keď nemusíš byť nikomu za nič vďaná. napr moja segra dostala krásny byt, a ja nič. Vraj dostanem dom v ktorom teraz bývajú rodičia, vraj.... no teraz mi nikto nemôže nič vyhadzovať na oči, všetko čo mám som získala spoločnými silami s mojim manželom a som na to hrdá.
A o sa týka Libora, nechoď okolo horkej kaše, vylož karty na stôl a nech chlapec "kápne božskou" a hlavne sa nenechaj odbiť nejakými kecičkami, pekne rázne na neho, aby sa chlapec uvedomil :angry:
11. kvě 2009 v 19:31  • Odpověz
No práve som si urobila zoznam lebo cez víkend robím nálet na Ikeu, tak aby sme tam neboli dlho, tak som si spísala čo tam chcem kúpiť.
11. kvě 2009 v 19:35  • Odpověz
Aurelko já byla v Ikea minulý týden a mám zase na dlouho vybráno. Nesnáším tyhle nákupy, ale občas jsou fakt potřeba :slight_smile:
11. kvě 2009 v 19:36  • Odpověz
kočky, ale veď v tej Ikei toho nie je tak veľa na nákupy pre miminko. Teda oblečko, flaštičky a tak...alebo som to prehliadla??? Čo tam kupujete?
11. kvě 2009 v 19:39  • Odpověz
babulky, mňa to moje bruško zas akosi tlačí, takže asi idem do polohy ležmo :fearful:
11. kvě 2009 v 19:42  • Odpověz
Deka - 2ks, Látka na mantinel a obliečky - čo mám v albume - 2 balenia, matrac do cestovnej postieľky, ochrana matracu proti premočeniu - 1ks, detský uterák s kapucňou - 1 ks, podbradníky -5ks v balení :wink:

Toto tamidem nakúpiť - celkom 49 € a možno ešte postieľka :wink:
11. kvě 2009 v 19:43  • Odpověz
Tak príjemné oddychovanie Jajka.
11. kvě 2009 v 19:44  • Odpověz
luci krasny fotecky :wink:

jsem po veceri pekne prezrana :slight_smile: holky ja pristi mesic nevim kdy prijde nemocenska takze nakupovat budu asi az v cervenci a to doufam ze neporodim driv jinak fakt nevim jak by to sel koupit Jirka :grinning:
11. kvě 2009 v 19:45  • Odpověz
jé tak jsem tu taky jen jsem nakoukla v rychlosti když manžel odběhl od počítače :grinning: zejtra se tu objevím
11. kvě 2009 v 19:45  • Odpověz
Jdi na stranu:   Zruš
Téma bylo zamčeno adminem. Není možné přidávat další odpovědi.