Baby Jogger Summit X3 čistě s hlubokou korbou, jak to udělat?

Zodpovězené
11. bře 2019

Zdravím!

Mám dotaz, jak na kočárek Baby Jogger Summit X3 s hlubokou korbičkou. Mám tento kočárek ve sportovní verzi, teď čekáme druhého prcka a řeším, zda se dá ke sporťáku připnout hluboká korby jiným způsobem, než že se vloží do sportovní korby. Viděla jsem foto, kde je hluboká korba nacvaknutá na podvozku, ale vůbec nemůžu přijít na to, jak to udělat? Vkládat hlubokou do sportovní nechci, vůbec se mi to nelíbí. Na prvního prcka jsme měli jiný hluboký kočár a až pak kupovali Baby Jogger.

Díky za radu.

Ahoj!

Jednoznačně je možné nacvaknout na Baby Jogger Summit X3

Baby Jogger Summit X3

jen vaničku, bez sportovního sedadla. Bude však třeba nejprve sedák odejmout, tedy “svléct”. Je to trochu pracný proces (absolvuješ ho i v případě, že jdeš potahy prát). Proto ve většině případů lidé vaničku používají se sedákem na svém místě. Je také jednodušší přejít na pouze sportovní kočárek v případě, že vaničku nechceš brát s sebou (například při výletech k babičce či do obchodu).

Takže - odcvaknout a stáhnout celé sedadlo, nasadit adaptéry a jedeme. Nemohu najít video konkrétně pro Summit X3, ale existuje

k City Mini sérii - je to dost podobné, co se svlékání týče (úplně přední část se ale, myslím, vysune, ne jen odcvakne z druků). Pokud se bojíš, že to už nedáš dohromady, natoč si, jak to svlékáš, abys dokázala celý proces zopakovat v opačném pořadí.

Snad jsem pomohla 🙂


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.