Dvojkombinace převážně do města, mohla by mírně houpat

Zodpovězené
14. bře 2019

Ahoj.

Vybíráme kočárek. Prcek se má narodit v srpnu, tudíž bych si představovala korbičku, ve které přečká celou zimu, a pak sporťák, který lze otočit ve směru i proti směru jízdy. Kočárek budu využívat převážně ve městě, takže aby byl skladný do auta, nebyl moc těžký a lehce se s ním manipulovalo i v MHD. Rovněž, aby byl trochu vyteplený (resp. aby nebyla stříška a korbička na zimu moc tenká). Co se koleček týče, aby lehce zvládla i zimní jezdění ve sněhu po městě. Dále bych chtěla, aby k němu šel dokoupit adaptér na vajíčko a šla na něj umístit sedačka Maxi-Cosi nebo Römer.

Pokud by měl kočárek zabudované nějaké stínítko proti slunci nebo moskytiéru, bylo by to také fajn. Rovněž by bylo prima, kdyby tak nějak houpal - je jedno, zda směrem dolů nebo do strany, ale aby v něm šlo mimi lehce pohoupat.

Děkuji za vaši odpověď.

Ahoj!

Máš několik trochu protichůdných požadavků (lehký + skladný vs. houpavý, vyteplený, do sněhu), no - zkusím dát pár návrhů. Podívala bych se například na Jané Kendo, Concord Camino, Cam Dinamico Up, Britax Affinity či ABC Design Condor 4 (Kendo je zde však nejlehčí a nejskladnější volbou, a velké houpání bych neočekávala).

Jané Kendo

Concord Camino

Cam Dinamico Up

Britax Affinity 2

ABC Design Condor 4 (2017)

Poměrně drahou, ale opravdu dobrou možností je i Emmaljunga NXT 60 F případně Cybex Priam 3, z levnějších zase nižší řada Cybex Balios S.

Emmaljunga NXT60 Flat

Cybex Priam 3

Cybex Balios S

Pokud houpání úplně oželíš, možná i Valco Snap Ultra Tailormade s případnými dokoupitelnými Sport nafukovacími koly by mohl být řešením.

Valco Baby Snap Ultra Tailormade


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.