GB Beli, X - Lander X - Pulse nebo Navington Cadet - který vybrat?

Zodpovězené
20. bře 2019

Dobrý večer,

prosím, rozhoduji se mezi těmito kočárky:
1. GB Beli 4
2. X-Lander X - Pulse 
3. Navington Cadet

Měla jsem favorita GB, ale teď jsem objevila tyto dva a hrozně se mi líbí. Očekávám otočnou sedačku, kolečka do terénu nejsou podmínkou a čím skladnější - tím lepší.

Děkuji

Ahoj!

GB Beli 4

GB Beli 4

je podle mě z uvedených takový nejskladnější / nejšikovnější, kromě toho i s na výšku nejprostornějším sedadlem (tedy ti teoreticky vydrží nejdéle). Je to spíše tvrdší kočárek, takže nečekej nějaké houpání - odpružení má spíše na absorbování otřesů při např. hrbolatém chodníku. Velmi na něm oceňuji i perfektní nákupní košík a otočnou rukojeť, která usnadňuje manipulaci při např. zvedání na obrubník.

X - lander X - Pulse

X-Lander X-Pulse 2016

je povedený městský model, líbí se mi kromě funkcí i barvy a celkově "hravý" look. X - Pulse je jednoznačně městský kočárek, i když tlumení nárazů má docela slušné.

Navington Cadet

Navington Cadet

je však starší model, který již více let není v nabídce - znamená to asi, že máš buď možnost bazarového nebo nějakého outletového kusu. Jinak je to dobrý kočárek, funkčně i designově srovnatelný s Babystyle Oyster,

Babystyle Oyster

jen tedy sedák (ani hluboká korba) nejsou z těch největších (s tím je třeba počítat). Při víceletých modelech můžeš také pocítit nějaké ty mouchy z věku / používání.

Já osobně bych si vybrala GB, a to kvůli designu i funkcím, které mi vyhovují nejvíce. Pokud však potřebuješ trochu měkčí jízdu a preferuješ sezení nekorýtkové, X - Lander bude asi tvou volbou. Navington bych kvůli věku vyloučila, a kromě toho i proto, že X - Lander je funkčně podobným (nové modely X - Pulse mají také přidán kšilt na stříšce).


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.