Golfáč/sporťák Valco Snap 4, případně jiný+jaká kolečka?

leki
12. kvě 2017

Zdravim damy 🙂
Resim ted vyber kocarku a zajimaly by me:
1) Vase zkusenosti s kocarky Valco Snap 4 (ja konkretne uvazuji o Valco baby/sport/tailor).

2) Pripadne mate dobrou zkusenost s nejakym jinym? Mam pozadavek aby byl co nejlehci, s polohovacimi zady, max 8000, aby neco vydrzel.

3) Jaka mate kolecka a co na ne rikate? Resim, zda jsou nafukovaci opravdu nutna (jezdime hlavne po meste, ale castecne i upravenym lesem). Vy, co mate jina nez nafukovaci, jak se vam jezdi napr v lese (po relatovne upravenych cestach)?

Dik za jakekolo ohlasy

jitulina81
12. kvě 2017

Ja mám valco snap 4 a jsem max spokojená. Lehký, skladný, nikdy žádný problém. Mám obě sady kol, jak nafukovačky, tak původní pěnovky. A za mne rozdíl v jízdě znát je, nafukovačky jsou příjemnější. Jezdím lehčí terén (polní cesty atd) a i město.

japona
12. kvě 2017

@leki Mam snap 4 s obycejnymi koly , s tim kdyby dítě moc skákalo, dokoupím nafukovací.. no nikdy k tomu nedošlo🙂 Jsem maximálně spokojena - kočárek je lehký, do uplneho lehu, odolný a zaarerovany projede téměř to, co sporťák.

hanih
12. kvě 2017

Taky máme valco snap 4 s pěnovými kolečky a jsme spokojení. Kočárek je velmi lehký - já padesátikilová malá holka ho zvládnu snést ze schodů nebo vynést i s naloženým prtětem a to moc sílu nemám. Jezdíme většinou po městě, ale na výletech zvládáme i lehčí terén a dcera u toho kolikrát i spí. Myslím, že nafukovací kolečka budou trochu pohodlnější, ale nutná určitě nejsou.