Golfky/sportovní kočárek pro chodící dítě. Kde pořídím skladný, malý kočárek s váhou do 8kg?

Zodpovězené
6. bře 2019

Dobrý den,

potřebovala bych kočárek pro chodící dítě. Malá už dost chodí, ale stále si ráda popojede kočárkem a vyspí se v něm. Taktéž jezdí na motorce a já za sebou vláčím kočár. Potřebuji kočárek, který bude dobře ovladatelný. Nebudeme s ním zdolávat žádný náročný terén. Polohovaní zádíček do pololehu stačí, ale chtěla bych i polohování nožiček. Prodlouženou stříšku nebo kšiltík proti slunci, a hlavně aby šel ovládat jednou rukou, právě kvůli té jízdě na motorce, abych jí mohla případně chytat. Nevím jak s kolečky zda dvojitá nebo jednoduchá jsou lepší a zda úzká či širší. Budeme jezdit víceméně ve městě, ale zase nechci vyjet na šterkovou cestu mimo město a zapíchnout se na prvním metru, protože to nejede. Dost taky záleží na váze kočárku a jeho skladnosti, bude to poslední kočárek a já už bych raději něco skladného malého a váhu tak do 8kg.

Moc děkuji 🙂

Ahoj!

Gb Qbit je takovou mou první super skladnou, lehkou volbou sportovního kočárku pro už sedící/chodící dítě.

GB Qbit

Baby Jogger City Mini Zip je stejně skvělý a praktický na to, co potřebuješ.

Baby Jogger City Mini Zip

Dalším mikro kočárkem vhodným i pro starší dítě je například Easywalker Buggy XS či Cybex Eezy S+ s pro svůj typ většími koly.

Easywalker Buggy XS

Cybex Eezy S+

Z trošku větších, ale stále lehkých sporťáků bych se podívala i na Greentom Upp Classic 2017, Cybex Callisto, Mutsy Nexo, Nuna Pepp Luxx nebo Quinny Zapp Xpress.

Greentom Upp Classic 2017

Cybex Callisto

Mutsy Nexo

Nuna Pepp Luxx

Quinny Zapp Xpress

Pokud zvládneš i rukojeti klasicky (golfově) oddělené, super volbou by byl Maclaren Quest - jako jedny z mála golfek jsou kočárky této značky i výborně ovladatelné.

Maclaren Quest


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.