Houpání u moderních kombinovaných kočárků. Najdu nějaký kolem 10 000 Kč? Co Baby Design?

Zodpovězené
19. zář 2019

Dobrý den,

chtěla bych poradit kočárek, který houpe.

Britax Go je mimo naše možnosti, bohužel i ABC Design Salsa Air, oba dva dost v tomto ohledu doporučujete.

Ale co třeba Baby Design, např. Dotty nebo Husky?

Diskuze na internetu ho hodnotí dobře, v poměru k té ceně.

Máte zkušenost s těmito kočárky ohledně houpání?

Nebo byste mi mohla doporučit jiné, cenově třeba kolem 10 tisíc, které by byly solidně odpruženy, aby to houpání nestálo moc mého úsilí?

Jasnou prioritou jsou nafukovaci kola, pokud možno větší, kvůli terénu v místě bydliště.

Hezký den!

Ahoj!

Pokud váha a kompaktnost složení nehrají roli (protože pozor, tento typ kočárků je celkově těžší a méně skladný) - Baby Design je z těch levnějších, houpavých kočárků určitě lepší možnost. Mnoho maminek, přesně jak říkáš, je relativně spokojeno - díky nejen nižší ceně, ale i vydařenému designu, dobré funkcionalitě a relativně praktické sportovní části (což u levnějších polských kombinaci je spíše výjimkou, než pravidlem). Takže pokud se Ti líbí, a tedy počítáš i s tou váhou a skladností (hlavně časem a s větším dítětem to pocítíš víc, ale tedy se pak dá zase přejít na nějaký opravdu už nenáročný, lehký neotočný sportovní nebo golfový kočárek) - za mě ano, může být.

Kromě nich bych ráda zaměřila tvou pozornost na opravdu velmi dostupný, ale přitom prakticky udělaný Kinderkraft Prime 2019, což je za mě jeden z nejlevnějších kočárků v této kategorii, který v poměru k ceně nabízí opravdu velmi slušný výkon, a to tedy také v té sportovní části. K tomu jeho váha - 12 kg - je velmi pěkná a nižší, než běžně kočárky tohoto typu mívají. Takže jistě stojí minimálně za zvážení.

Kinderkraft Prime 2019

Poslední velmi dobrou a dostupnou volbou, kterou doporučím, by byly kočárky značky Bebetto - takový Luca, Nitello, Murano či jiné jsou nejen krásné, houpací, ale tedy mají i super korbičku a dobrou sportovní část. Murano navíc, s dvojitým systémem odpružení, bude houpat opravdu citelněji.

Bebetto Luca 2018

Bebetto Nitello

Bebetto Murano


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.