Jaký kočárek, ideálně trojkombinaci do 10000 Kč vybrat?

Zodpovězené
22. led 2019

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli je reálné sehnat kočárek, ideálně trojkombinaci do 10 000Kč a není to úplně šunt? Je lepší nový do této ceny nebo raději bazarový z těch dražších? A doporučíte trojkombinaci nebo vše zvlášť?

Budeme jezdit ve městě i v přírodě, hlavně hodně autem, ale možná i MHD. Zatím mě zaujalo Tako, ale nevím jak je to s kvalitou.

Moc děkuji za nápady.

Ahoj!

Jasně - je možné sehnat i nový, ale počítat bude určitě třeba s určitým kompromisem - ať už co se týče váhy a skladnosti, nebo třeba funkcí či stylu. Tako je určitě jedna z možností, ale pokud se chceš vybrat cestou robustnějších polských kočárků (i když si nejsem jistá, jestli je do města a MHD vysloveně doporučuji), spíše bych se obrátila na značku Bebetto. Příkladem by mohl být oblíbený Bebetto Nico, který je fajn si vyskládat.

Bebetto Nico

Za cca 11.000Kč dokážeš sehnat dvojkombinaci Moon ReSea, což je podle mě městštější a více MHD-přátelský kočárek. Vajíčko dokoupíš, byť i bazarové.

Moon ReSea

Joie Litetrax 4 Air či Joie Mytrax s dokoupenou vaničkou a autosedačkou je také dobrou volbou na podmínky, které popisuješ.

Joie Litetrax 4 Air

Joie Mytrax

S otočnou sedací částí zase značka v této cenové kategorii nabízí model Joie Chrome DLX.

Joie Chrome DLX

A ještě jedno doporučení na nový - viz. také stránka kiido, která je outletem mnoha nových kočárků z minulých kolekcí a i tam můžeš najít zajímavou nabídku.

Bazarové kočárky bych já osobně vůbec nevyloučila - značky jako Jané, Concord, Cybex a další se určitě vyplatí zvážit i z druhé ruky.
Při výběru bazarového si dej pozor na podvodníky a ideálně si jdi kočárek ohlédnout živě.


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.