Jaký kočárek pro červnové miminko?

Zodpovězené
12. únor 2019

Vybirame kocarek pro prvorozenatko. Byla jsem pevne rozhodnuta pro Bugaboo Fox, ale vsichni me zrazuji kvuli nepolohovatelnosti nozicek u sportovni verze. Tak zkousim hledat dal. Libi se mi Moon Solitaire nebo Oyster 3. S kocarkem budeme jezdit prevazne po asfaltu, sem tam nejaka zpevnena polnacka. Bohuzel u zadneho z tech dvou kocarku jsem nenasla zadne recenze :(

Ahoj,

začnu s prvním zmíněným - Bugaboo Fox.

Bugaboo Fox

Ano, opěrka nohou sama o sobě nejde polohovat, ale nevylučovala bych tento kočárek jedině kvůli tomuto faktu. Jedná se o jiný - korýtkový typ sezení, kde nakláníš celou sedací část, takže nožičky se zvedají, když ji sklápíš. Celkově děti s tímto sezením nějak často problém nemívají, a Bugaboo jsou jedny z nejoblíbenějších a nejprodávanějších kočárků na světě. Takže možná si ho zkus jít prohlédnout osobně, nebo projdi více recenzí, a až na základě toho ho zcela vyluč, jestli to není ono.

Co se týče Moon Solitaire,

Moon Solitaire

má skvělou velkou vaničku, ale za mě je velmi velmi robustní. Pokud neplánuješ pořád zdolávat náročnější (např. venkovský) terén, nevím, jestli ti časem nepřijde jako otrava vláčit a nakládat do auta 14 kg.

Novinka Babystyle Oyster 3

Babystyle Oyster 3

je nesmírně promakaný a mně osobně přijde jako vynikající výběr - přibližně stejně, jako jím je i Fox. Proto si asi zvaž, který z nich tobě osobně imponuje více, či preferuješ kolébkové nebo klasické sezení, a kterého cena je ti sympatičtější. Podobným typem, alespoň na inspiraci, je Mamas & Papas Ocarro.

Mamas&Papas Ocarro

Pro nějaké další recenze si projdi i slovenskou verzi - Kočíkopédii.


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.