Je Oyster 3 kvalitní kočárek?

Zodpovězené
1. únor 2019

Ahoj Eli,

na první pohled mě moc zaujal tento kočárek. Pro začátek bych chtěla koupit sporťák pro roční dceru a pokud budu spokojená, tak bych dokoupila korbičku pro druhé miminko. Máš s tímto kočárkem zkušenosti? Splňuje téměř všechny požadavky, co mám. Jde mi především o kvalitu - zda zvládne kostky ve městě, obrubníky, výmoly atd. Zatím mám zkušenosti jen s nafukovacími kolečky, tak se bojím, jestli kočár nebude moc drncat a hlučet.

Moc děkuji za odpověď

Ahoj!

Babystyle Oyster 3

Babystyle Oyster 3

od britské firmy Babystyle]] je pokračováním jejich na západě nejúspěšnějšího a nejoblíbenějšího - vlajkového modelu Babystyle Oyster 2.

Babystyle Oyster 2

Je proto propracovaný a kvalitní, a samozřejmě kvůli tomu i cenově trochu výš (ale naštěstí nic extrémního). Město, obrubníky a všechny klasické nástrahy s ním zvládneš určitě bez problémů - recenze jeho jízdní vlastostni vychvalují.

Kola jsou také ne z těch nejmenších, takže vysloveně vyklepání děťátku nehrozí. Je to však přece jen městský kočárek, takže i přes vylešpené odpružení to nebude houpání ála polský retro kočárek, ale jinak si myslím, že budeš spokojená. Nečekej nafukovací kola, na která si zvyklá, a získáš prémiový městský kočárek všestranného využití. A na to, že je poměrně velký, je zároveň kompaktní a skladný. 🙂 Určitě stojí za to.


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.