Kočárek Bugaboo donkey twin pro sourozence

kifsepixam
8. led 2016

Maminky chtěla bych poprosit o zkušenosti s kočárkem Bugaboo Donkey twin pro sourozence. Mám holčičku, která bude mít 21 měsíců když se jí narodí v červenci sestřička. Už chodí, ale jinam než potřebuji. Jsme zvyklé hodně chodit po městě pěšky autem minimálně a vše máme dost daleko, takže mě tam nedojde. Chci být trošku flexibilní, takže uvažuji nad sourozeneckým kočárem. Jsem věčně na malou sama, manžel chodí večer a babičky tu nemáme.
Měli jsme původně Joolz a na naší malou sporťák dost malej a krátký sed. Nicméně mi vyhovovalo polohování sedu téměř do pravého úhlu. Proto se mi teď zalíbil Bugaboo, že druhé dítě může být vedle a ne někde pod ním a nohy v koši apod.
Jak velké dítě se mi tam vejde, jste spokojeni?
Auto máme velké, tam vejde. Potřebuji až v tom odjezdíme přístí zimu i za cenu, že se tam vejde jen bez fusaku.
Malá není kočárkový typ, nechce tam být. Ale musí občas. Nicméně se nemyslím, že skejtík bude oblíbenější a že mi na něm vydrží.
Díky za tipy, postřehy a zkušenosti.

verunka_korunka
20. únor 2017

@kifsepixam kupovala jste nakonec ten kočárek? Nebo jiný sourozenecký? Pokud ano, jak dlouho jste jej používala pro obě děti? Děkuji. Řeším právě dost podobnou situaci, zatím jen zkoumám, hledám a konečné rozhodnutí padne v červnu, ale chci být rozhodnutá co pořídit když... malá bude mít korigovaně 19m když se narodí druhá...

kifsepixam
autor
20. únor 2017

@verunka_korunka Já mám holky o 20 mesicu, ted uz má malá skoro 8 mesicu a stále jezdim v sourozenecke verzi Bugaboo donkey🙂 Bez toho si to nedokazu představit. Starsi jezdi rada, ma i fusak prez zimu a az ted jsem malou dala do sportaku a to jen proto, ze uz v hluboke nechtěla byt.
Bez toho by to neslo. Ted uz mam koupeny stupinek a zkusim od jara pomalu double verzi zrusit a nechat jen mono. Uvidíme.

verunka_korunka
20. únor 2017

@kifsepixam psala jsi že starší není kočárkový typ, to se ještě nějak zlomilo? Protože ta naše sedí v kočárku jen když se má na co dívat... lidi, psi, děti... ale na druhou stranu i když bych si dokázala představit léto a teplejší podzim třeba s použitím buddypod, tak zimu už si s tím představit nedovedu a v této chvíli právě nedokážu říct a předpověďět, jak moc bude reálné aby starší šla nebo zvládla stupínek případně odrážedlo... Na nákup to mám tak 10 minut normální chůze, takže tak 1,5km na hřiště to stejné... dcera ještě stále sama nechodí, bojí se že spadne na zadek, ale už se začíná odvažovat. Fyzicky na to připravena je, ale psychika ji brzdí 😀 je to poseroutka.... takže pochybuji že by v létě parádně běhala... Tak stále zvažuji co pořídit...

kifsepixam
autor
20. únor 2017

@verunka_korunka Ano ano změnilo, dá se říci od roku a půl začla být kočárková. Teď vidí, že jede malá, tak chce taky. Chodila mi od roku a chodí i dost rychle a stejne chce jezdit v kocaru. Odrazedlo vůbec, ted budeme na jaro kupovat first bike, ale pochybuji, ze ji to nadchne. Ja to mam cca 2,5 km do města, ale žiji v Olomouci a lítáme všude kočárek, neumím si představit být bez něj. Sama jsem zvědavá co řekne až zruším sedadlo a bude mít jen stupínek. No a další zimu to bude mít 3 hold bude muset po svých🙂