Kočárky Hartan. Jaké jsou jejich pro a proti?

Zodpovězené
15. led 2019

Dobrý den,

ráda bych se zeptala na pro a proti kočárků Hartan a případně i doporučení na podobné kočárky.
Vyzkoušeli jsem ho v obchodě a moc se nám líbí např. Hartan Topline S. Přijde mi lehce manipulovatelný, nicméně na trhu je tolik značek, že nevíme, co přesně vybrat? Potřebuju kočárek jak do města, tak na ves do terénu, nechci, aby byl moc těžký a nejlepší by byla trojkombinace.

Děkuji

Ahoj!

Co se týče kvality a jízdních vlastností, německé kočárky značky Hartan jsou již lety oblíbenou volbou - Topline S není žádnou výjimkou.

Hartan Topline S

Hodí se do městských či zhoršených podmínek, kde oceníš i dobré odpružení a pohodlnou jízdu. Nevýhodou by však mohla být vyšší váha, horší skladnost a přílišná zaměřenost na funkce, a pro některé i nezajímavý design. Vyšší cena je také jedním z faktorů, pro který se pro ně nerozhodne každý. Nemyslím si však, že tam uděláš krok vedle, pokud tedy neplánujete hodně hodně cestovat a kočárek tedy stále skládat a přenášet (případně si na takovou příležitost pořídíte druhý, skladný kočárek).

Podobné, vlastnostmi a kvalitou srovnatelné německé značky zahrnují Gesslein a Teutonia. Výkon a kvalita u všech je srovnatelný (vysoký), a obvykle jsou s nimi rodiče spokojeni. O něco levnější značky s fajn poměrem cena - výkon jsou zase ABC Design a Moon.

Kromě toho viz. také nesmírně oblíbený Britax Go Big 2, který je do terénu úplně skvělý a jízdní vlastnosti jsou vynikající.

Britax Go Big2


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.