Který kočárek má velkou korbičku, aspoň 80 cm?

vercaci
26. led 2015

Ahojky, chci se zeptat, zda nevíte některá, jaký kočárek má vnitřní délku korbičky alespoň 80cm. Já jsem našla DorJan a Camarelo. Zatím jen koukám na netu, takže ve skutečnosti jsem je ještě neměřila, tak nevím, zda je to pravda. Budu ráda za tipy na kočárky a případné zkušenosti. Čekáme v červenci a nechci pak na zimu dávat mimčo s fusakem do sporťáku, protože by se mi už do hlubokého nevešlo. Děkuji za tipy a rady 🙂

hhanca
26. led 2015

Máme Baby Design Lupo a má taky velkou korbu. Já byla moc spokojená 🙂

arrowka
26. led 2015

Pokud bys nechtěla polský kočárek, kde sporťáky vykazují horší vlastnosti, než jiné kočárky, tak je perfektní volbou Joolz Day - korbička má 83 cm.

kvakuska
26. led 2015

@vercaci m,áme tento http://www.megashop-praha.cz/cz-detail-253540-k... a spokojenost veliká ... malá je dlouhánka, narozená začátkem srpna a do sporťáku šla na začátku dubna (to měla 8 měsíců), takže v pohodě i s fusakem ... a to vůbec není malá, teď v roce a půl vypadá jako dvouleté dítě, jsme oba vysocí, tak jsme předpokládali dlouhé dítko a podle toho jsme kočárek vybírali ( a také podle výšky madla, aby se nám dobře vozil) ... super že v hluboké korbičce je i polohování zad a tak se dítko může přizvednout, aby vidělo ven i když ještě nesedí ... je tam i úchyt na kšírky, což mi vyhovovalo, protože malá v sedmi měsících seděla, takže už musela být přikšírovaná, aby nevypadla ... a vůbec celkové mi kočárek vyhovuje, i sporťák je krásně dlouhý a prostorný, takže i teď ve fusaku paráda ... a ještě jednu věc oceňuji, jak hluboká korba tak sportovní korba tak i autosedačka, vše jde dát po směru i proti směru jízdy, takže i dnes, když třeba moc fučí, odklapnu sportovní korbu i se sedícím dítětem a přehodím ji do protisměru, otázka 2 minut (snad ani ne) 🙂
... jo a horší jízdní vlastnosti teda nepozoruju, kočár jede skoro sám ... jinak běžná údržba, občas promázneme kolečka, nic víc 🙂

cermi77
26. led 2015

@vercaci taky hledám 🙂, zvažuji Joolz, délka hluboké korby je 83cm, Nuna Ivvi - uvádějí hloubku 85cm, já měla pro první dcerku Mutsy 4 Rider a korba měla 80cm.

ladyhacek
26. led 2015

My máme Zippy (je dělaný z kokosového vlákna)

http://www.domexim.cz/katalog-detail/1003-012-z... > korbička 87x39 cm
samozřejmě je více barev 🙂

sedmiteckas
26. led 2015

DorJan Astro - jedna z největších korbiček, malá se mi tam v 5,5 měs.vleze i s fusakem atd. a ještě má místo (teď má 65 cm)

sedmiteckas
26. led 2015

Ono pak taky ale záleží, jak vám v hluboké korbě dlouho bude chtít být..malá se mi tam už lomozí, do 2 měs. max. budeme ve sporťáku si myslím.

vilibalda
26. led 2015

Mám Dorjan a obě děti mi vydržely v hluboké korbičce do roka. Dcerka měla přes zimu půl roku a byla drobná, tak to se není co divit. Ale syn je únorový a vešel se mi tam i s fusakem a zimní kombinezou. A to nebyl moc drobek (v roce měl to, co vážila dcerka až v roce a půl) 😅 Jen je otázka, jak moc se bude miminku v hluboké korbičce líbit, spoustě dětí vadí, že nevidí ven a proto je rodiče dávají do sporťáku, aby viděly ven. Nám hluboká korbička vyhovovala.

sasi2222
26. led 2015

Retro kočárky jsou velké, záleží na vkusu 🙂

achjonetusim
26. led 2015

Roan Marita

meduzacek
26. led 2015

My jsme vybrali Tako acoustic. Korba je opravdu velka 83x39 kamaradka ma prcka narozeneho v breznu a zatim ho ma v hluboke korbe i s fusakem 🙂 takze pro nas jasna volba a plus se krasne houpe :D

apacheee
AMBASADORKA
26. led 2015

Maked Lucky - má dokonce víc než 80 cm🙂

citun
26. led 2015

Měli jsme camarelo 😉

sheeni123
26. led 2015

My meli roan marita, syn je v kvetnu a je hodne dlouhy a vlezl se tam celou zimu i s fusakem.

milin
26. led 2015

Za nás tenhle kočárek.
https://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Pap...

Malý má 6m a má 70cm a krásně se tam ještě vejde. Takže do jara jsme v hlubokém a pak půjdeme do sporťáku 😉 Já jsem s ním spokojená.

mandala
26. led 2015

Roan marita, synovi je rok a jsme stále v hlubokém a doufám, že vydržíme do konce zimy. Výhodou je, že je polohovací, takže může i sedět a pěkně vidí ven.

majvik
26. led 2015

přidám se s Roanem Marita - je opravdu prostorný. Ony ty údaje uváděné od výrobce můžou být někdy dost zavádějící - za prvé někteří výrobci uvádějí vnější rozměry, takže kočárek je vevnitř třeba o dva - tři cenťáky kratší než píšou a za druhé záleží na tvaru korby. Mám dvě kamarádky - jedna má Dorjan a druhá Tako a přestože oba kočárky uvádějí zhruba stejnou délku korby jako roan, je korba u nožiček hodně zúžená a je tam málo prostoru pro nožičky a popř. fusak. Děti mají mladší než já a jsou už ve sporťáku, protože se jim tam nevešli nožičky. My v deseti měsících nemáme s korbou problém ani s obrovským beránkovým fusakem. Roan je jako takové ty klasické kočárky co byly za nás. Sporťák možná nevypadá úplně "cool" ale ta hluboká korba za to stojí😉

sim007
27. led 2015

Budeme kupovat Maked Lucky

veraakubik
27. led 2015

@milin Muzu se zeptat jak jste spokojena?Mam ho vybranej,moc se i libi,sice bydlim na vesnici,ale moc tady toho nenajezdim,takze mala kolecka nevidim jako problém..Opravdu je ta korba tak dlouha jak udava výrobce?Predem dekuji za informace!

iluss
27. led 2015

Já měla pro děti kočárek Inglesina Vittoria. Dcera byla narozena v květnu a vozila se v tom 10 měsíců (přes zimu i s fusakem a v zimní kombinézce).

pejsanek
27. led 2015

Mám Roan Maritu a březnová dcera se do hluboké korby vejde bez problémů i se zimním fusakem a v kombinéze. Min do roka v něm bude jezdit. Napolohuju záda na sezení a je klid 🙂

baya66
27. led 2015

Já taky řeším tento problém (čekáme v červenci, navíc oba jsme vysocí, hlavně manžel 🙂 ). Zařekla jsem se teda, že polský kočárek nechci, ale musím říct, že o Roan Marita uvažuju docela vážně (ještě jsem ho ale bohužel neviděla naživo). Jsem trochu staromilec, kočárek bych chtěla klasického vzhledu a houpací, a hlavně takový, co s ním můžu i trochu do terénu...
Vzhledem k příjemné ceně tohoto kočárku bych pak později nejspíš koupila nějaký pěkný sporťák, až bude čas... Prostě se mi nějak příčí dávat někdy v lednu šestiměsíční děťátko na sporťák. Samozřejmě ale považuju za nutné, aby byla korbička polohovací - což u Roan Marita je...
Jinak se mi dost líbí Bebecar Stylo Class EL - uvádějí vnitřní délku korbičky 78 cm, což jestli je pravda, tak považuju ještě za dobré... Jenže zatím jsem neviděla, že by tento kočárek měli někde skladem a já bych ho potřebovala vidět naživo... Na podvozek lze dokoupit taky spotovní sedačku.

aklin
27. led 2015

taky mám Roan Marita, korbička je dost prostorná

ohi
27. led 2015

Já pořídila Firkon verano long. Korbička je myslím těch 80 cm. A ještě v roce se tam malá v pohodě vešla.přendala jsem ji do sporťáku jen proto,že jsem nechtěla kupovat popruhy.

olusenka
27. led 2015

DorJan, pak Tako Warrior Plast (verze Plast má lehčí korbičku a delší, těch 80cm to je 100%, měli jsme ho, malý tam byl do 10,5měs.) a taky Firkon Verano Long.

simonceli
27. led 2015

Casualplay, korba play moon. Maly 76cm a jeste v ni jezdi s fusakem.

menorka
28. led 2015

zippy pia jednoznacne pro vysoke rodice ja mam 187 cm a muz 194 😎 a parada ;) ... a korba 87cm na delku ;)

diamanta
28. led 2015

já měla půjčený, starý asi 10 let. Deltim Kanga nebo tak nějak Kangu, canga... Byl 92 cm myslím. Houpací

polaks
28. led 2015

Tiež by ma to zaujímalo,u mnohých kočíkov je uvedená vonkajšia dĺžka a ešte k tomu nie v mieste lôžka,ale na hornom okraji korbičky,tak som sa nedávno šla pozrieť na jeden kočík (značku si nepamätám) do obchodu vzala som si meter a z uvedených 83 *42 cm malo lôžko v skutočnosti 72*35,takže je to dosť klamlivé.

baya66
28. led 2015

@menorka Koukala jsem na Zippy Pia a vypadá velmi dobře 🙂 A cena více než fajn... Houpací ale asi tento kočárek není, že? A co autosedačka? Používali jste tu z trojkombinace nebo jste raději koupili zvlášť?