Jaký kvalitní velký sporťák do přírody, co vydrží i tři děti?

Zodpovězené
24. dub 2019

Dobrý den,

dívám se po sportovním kočárku, který by za 1. zvládl terén a nevytřásl dítě, 2. byl velký, aby se tam dlouho vešel náš dlouhán, a hlavně za 3., aby byl opravdu kvalitní a vydržel tři děti po sobě - existuje takový? Jsme ochotni si připlatit, pokud nám ty děti odvozí... Z Vašich rad jsem se už dívala na Britax Go Big (u kterého jsem ale v jedné recenzi našla, že se tam dítko špatně vešlo...) - ten je mi sympatický. Máme teď Inglesinu jako hluboký kočár a mysleli jsme, že kupujeme kvalitu, ale podvozek (Quad XT) byl pro nás docela zklamáním.

Děkuji Vám za radu 🙂

Ahoj!

Sama jsem měla Britax Go a co se týče prostoru, jednoznačně není malý. Na každý kočárek se najde názor, že přijde některé mamince malý - je to normální, možná má opravdu velké dítě, možná velká očekávání (např. porovnává s neotočným kočárkem s obrovskou ložnou plochou apod.). Každopádně za mě je to, co se otočných modelů týká, jeden z nejprostornějších, aktuálně dostupných, sportovních kočárků. Kromě toho, jeho terénní vlastnosti jsou vynikající - velká kola i perfektní odpružení.

Britax Go

Je to kvalitní kočárek, který u Britax Go Big2 ještě vylepšila koženková rukojeť (jedna z mála věcí, co se na Britax řady Go časem kazila, bylo popraskání rukojeti). Jsem si jistá, že vydrží dlouho a všechny možné terény.

Britax Go Big2

Pokud přece jen ne, já osobně jsem pro kočárky značky Emmaljunga - Emmaljunga Edge Duo S, Emmaljunga Viking, Emmaljunga Super Viking či Emmaljunga novější NXT90 F... Jsou to pevné, bytelné, kvalitní kočárky se spoustou prostoru (na délku ještě více, než u Go Big), které vydrží i X dětí. Kromě toho jsou také odpružené a s kvalitními koly, takže i v terénu je jednoznačně využiješ.

Emmaljunga Edge Duo S

Emmaljunga Viking

Emmaljunga Super Viking

Emmaljunga NXT90 Flat


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.