Skladný golfový kočík, čo zvládne mestské nerovnosti

Zodpovězené
8. bře 2019

Ahoj,

rozhodli sme sa, že na letné cestovanie ideálne potrebujeme golfky namiesto nepraktického, veľkého kočiara - ale sme úplne zaseknutí v tom, čo chceme. Vieme iba to, že kočík musí ísť dať do ľahu, musí byť ľahký, ale zároveň by bolo fajn, aby prešiel mestské nerovnosti bez toho, aby sa úplne vyhrkal. Hlavné kritérium ale je, aby bol skladný. Voziť bude najmä moja mamka, ktorá má Ford Fiestu a musia sa do nej zmestiť jak golfky, tak aj nejaká tá batožina a veľká Britax autosedačka. Nechceme tiež za golfky dať úplne nezmyselné peniaze, keďže sa bude využívať minimálne.

Pre predstavu, máme momentálne 3 kočíky - ABC Design Viber 2018 trojkombináciu, ako druhý Concord Neo, a k tomu šporťiak Joie Crosster. Najviac spokojní sme s Joie, najmenej s Concord.

Za typ ďakujem!

Ahoj!

Ak to naozaj musí byť kočík golfový, teda s oddelenými rúčkami skladajúci sa “na dáždnik”, ja odporúčam značku Maclaren. Pohodlná jazda, dobrá ovládateľnosť a kvalitné kolesá stoja aj za vyššiu cenu, ale bežne ich vieš zohnať za lacnejšie aj z bazáru. Vydržia pritom niekoľko detí, takže ani modelu z druhej ruky by som sa nebála. Z lacnejších by som pozrela na Koelstra Simba T4.

Koelstra Simba T4

Z hybridných gofiek zo spojenou rúčkou zasa Cybex Callisto.

Cybex Callisto

Ak je Joie pre Vás vyhovujúci, možno by bolo celkom vhodné pouvažovať aj o ich ľahšej, spratnej variácii Joie Litetrax 4, prípadne Litetrax 4 Air.

Joie Litetrax 4

Joie Litetrax 4 Air

Prevedenie sa približuje Crosster-u, len teda nebude to kočík terénny, ale mestský, teda aj tvrdší. Okrem nich ti z ľahkých a spratných športiakov odporučím ešte Baby Jogger City Mini Zip, GB Qbit+, Cybex Eezy S+ či Mutsy Nexo.

Baby Jogger City Mini Zip

GB Qbit+ All-Terrain

Cybex Eezy S+

Mutsy Nexo


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.