Sportovní kočárky - Britax/Moon/Joie

marion14
3. led 2018

Ahoj maminky,

prosím vás o zkušenosti s kočárky Britax B Motion (event. B Motion Plus); Moon Jet-R City a Joie Litetrax (případně Mytrax). Jde mi hlavně o výšku madla (máme vysokého tatínka 🙂), prostornost kočárku a gumová kola. Z výše uvedených priorit mi nejlépe vycházejí právě tři zmíněné kočárky a ráda bych si vyslechla názory a postřehy jejich majitelek. Tak sem s nimi.😉 Všem předem děkuji.

marion14
autor
4. led 2018

Nebo můžou mi prosím majitelky kočárku Moon Jet-R změřit výšku rukojeti? Výrobce uvádí 107 cm; je to výška rovně prodlouženého rámu kočárku, nebo madlo zvedlé do úplného maxima, tedy kolmo k zemi? Děkuji.

zuzaaaaa
15. dub 2018

@marion14 ahoj, muzu se zeptat jestli sis nevybrala moon? Pripadne jak jsi spokojena? Dekuji

marion14
autor
16. dub 2018

Ahoj! Jj, vybrala🙂, zatím jsme měli jen jednu zkušební jízdu (malej ještě sám nesedí, tak budem jezdit v hluboké korbě, dokud to jde) a jsem spokojená. Ta rukojeť je v prodloužení madla (dá se sice ohnout ještě víc nahoru, ale to už není možné zaaretovat). Kočárek je prostorný, lehounce ovladatelný. Kola jsou gumová s odpružením, ale bohužel ne nafukovací. Takže rozhodně lepší než Valco s pěnovými koly (v němž jezdil starší syn), ale holt pohodlí nafukovacích kol (která máme u hlubokého kočárku) to nenahradí. Celkově ale určitě spokojenost! Napiš pak, pokud by ses pro nej taky rozhodla, jak jsi spokojená.😉 Tak držím pěsti pro dobrý výběr!

zuzaaaaa
16. dub 2018

@marion14 supr, dekuji. My ted mame penovky, takze s gumovymi si polepsime. Dnes pro nej asi pojedem. Joie mi prijde malej a moc se mi nelibi a valco se mi nelibi vubec a v obchode rikala, ze maj ted strasne moc reklamaci a ten moon je tak krasnej😃

marion14
autor
16. dub 2018

Že jo?😊 Pořídili jsme černý a do něj doplňky od Pinkie a je 👌🏻.😊

veruhynkova
12. led 2019

Ahoj, můžu se zeptat,jak jste spokojené po delší době používání kočárku Moon jet-R?

marion14
autor
12. led 2019

@veruhynkova Ahoj, spokojená určitě jsem, jsem ráda, že jsme ho koupili. Je pěkný, dobře ovladatelný, pobírá i těžší nákupy, nasunutí zimního fusaku je (na rozdíl od Valca) otázka chviličky, syn se netvari nespokojeně.🙂 Jen se nám hned při prvním složení maličko odřelo madlo (je to způsobené skládáním vnitřní částí směrem ven) a párkrát se mi stalo, že se mi během jízdy zasekla brzda, takže malej poposkočil, jak jsme to nečekali. Ale odbrzdila jsem a jeli jsme dál. Stalo se mi to všehovšudy asi pětkrát, jezdíme cca osm měsíců. Takže za mě spokojenost.👍🏻

veruhynkova
12. led 2019

@marion14 Mě se právě moc líbí,tak o něm přemýšlím. A jak kolečka? My teď máme nafukovací,tak s jinými nemám zkušenosti. Nedrncá to moc?

marion14
autor
13. led 2019

@veruhynkova Ne ne, je to úplně v pohodě. Jak jsem psala - nafukovací jsou holt nafukovací, ale jezdí se s nimi o hooodně lépe než s pěnovými.