Vybrat X-Lander nebo ABC Design? Anebo jiný kočárek do 20 000Kč?

Zodpovězené
14. led 2019

Dobrý den,

vybírám kočárek pro první miminko a mám dva favority. X-Lander, řada myslím Move, s prodlouženou hlubokou korbou a ABC design Viper 4S 2019. S kočárkem se bude jezdit spíše po vesnici (horší terén) a občas ve městě. Prosím o radu jaká volba by byla lepší? Popřípadě zda volit úplně jiný model do max. částky 20tis.?

Děkuji za odpověď.

Ahoj!

Chci pochválit tvůj výběr, který vůbec není “mimo mísu”. Obě značky jsou dobře propracované a kvalitní, vhodné i do zhoršeného terénu.

Mezi X-Lander X-Move a ABC Design Viper 4 2017 bych se já osobně přiklonila k Viper-u - kromě designu, který je samozřejmě velmi subjektivní, je měkčí na nerovnostech, a také se mi více líbí sedadlo. U X-Move si maminky často stěžují na sportovní část, kterou si představovaly prostornější, a také odpružení, které není prakticky téměř žádné. Nechci tím ale říct, že by nebyl vhodný ani X-Lander.

X-Lander X-Move

ABC Design Viper 4 2017

Dalšími modely ke zvážení by mohly být Jané Crosswalk R, Baby Jogger City Elite (pokud nevadí neotočné sedadlo), případně například Concord Camino. Skvělým by byl i Britax Go Big 2, ale pokud neseženete nějakou pořádnou akci, bude v kombinaci stát o něco více.

Jané Crosswalk R

Baby Jogger City Elite

Concord Camino

Britax Go Big2


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.