Zaměstnání Kolín. Máte tip?

29. pro 2021

Ahoj, jsou tu nějaké maminky z Kolína a okolí? S přítelem začínáme mluvit o sestěhovaní, on by rád abych šla já za ním. Začínám koukat po nějaké práci v Kolíně a blízkém okolí ale vůbec nevím kde začít. Neměly byste nějaký tip? Hned po škole jsem našla práci v logistice a jsem tam doteď, AJ není problém. Když procházím inzeráty tak tu buď hledají pracovníky do výroby, obchodní zástupce nebo lidi na přepážku do banky. Říkala jsem si že Kolín je větší město a nebude problém najít něco kde bych byla spokojená ale začínám být nejistá.

emamaira
29. pro 2021

Ahoj, jsme od Kolína. Manžel pracuje v logistice. Kolín je prostě montovna, práci v logistice se najdeš, inzeráty se občas objevuji. Já pracuju v sice běžné profesi, ale humanitním oboru, to nemám v Kolíně šanci, před mateřskou jsem jezdila do Prahy a po mateřský budu jezdit do mladé Boleslavi.

autor
29. pro 2021

@emamaira ahoj, diky za reakci. Kde pracuje manžel jestli se můžu zeptat (klidně do sz)? Jako dojíždění do Prahy je možnost, ale radši bych měla práci přímo v místě bydliště.

emamaira
29. pro 2021

Večer pošlu sz 🙂

jeyre
29. pro 2021

Pokud nechceš pracovat v automobilce a přidružených fabrikách, tak je to v Kolíně bída. S tou logistikou by to nemuselo být tak zlé, ještě je průmyslová zóna u Kutné Hory, tam celkem dost lidí dojíždí. Já jsem taky doufala, že po mateřské najdu práci v Kolíně, ale nakonec dojíždím do Prahy a pracuju na půl úvazku, abych stihla vyzvedávat děti.

barmil
29. pro 2021

Pokud nechceš dělat v montovnach, tak budeš dojíždět. Většina lidí jezdi Praha, MB, Pardubice.. Ja jezdila do Brandýsa nad Labem, ted to Prahy. Ale logistika s aj by v tech fabrickach neměl být problém, můžeš zkusit i Foxconn Kutná Hora.

emamaira
29. pro 2021

Nedaří se mi poslat sz, asi protože máš zprávu jako anonym 🙂 manžel pracuje ve středně velké dopravní firmě, není přímo v Kolíně, ale poblíž, jezdí hodně pro kolínské firmy. Jak psaly ostatní, průmyslové zóny jsou i v Kutné Hoře nebo Říčany, Jirny.

fyii
29. pro 2021

A zrovna v Koline je x logistickych firem, jenze neni logistika jako logistika.. ktery smer v logistice tw zajima? Silnice, zeleznice, kombinovana, vnitro, mezinarodni?? Prace se da sehnat i primo v Koline, jen musis hledat konkretneji.

anetapestova
29. led 2022

Já hledám zástupce vedoucího do Penny marketu. Je to ale v Českém brode. Autem 20 minut.