Ahoj všem,
je mi 37 let, mám smíšenou pleť, občas nějakou nedokonalost a jemné vrásky.
S jakou kosmetikou na takovou pleť máte dobrou zkušenost? Budu ráda za vaše tipy 😀
Purity vision, nobilis tilia, anela, biorhytme
Ahoj, myslím, že není potřeba hned sahat na kosmetiku, tady u takovýhohle mini problému by mohla pomoct výživa zevnitř - já beru kolagen a k tomu jsem ještě přidala teďka Elastin od N-medical a miží mi i ty mikro vrásky kolem očí. Beru to od novýho roku cca a vidím teda rozdíl. Neříkám, že jsou uplně pryč, ale nejsou tak prohloubené jak na začátku
na občasné nedokonalosti pomáhá pročištění zevnitř
@misapet Mám taky takovou pleť a nejvíce mi vyhovuje Havlíkovo apotéka
Doporučuji něco hydratačního, jemně exfoliačního a anti-age. To stejné zevnitř, dobře hydratovat a užívat vitamin C.
Podle mě by ti mělo sednou iuvenio retouch. Zmírňuje projevy akné, začervenání pleti, snižuje produkci kožního mazu a zároveň je to anti-age s nějakou lepší formou kyseliny retinové. Přírodní česká kosmetika, když si vybereš něco jiného, mělo by to být taky ok
z české kosmetiky bych doporučila Nobilis Tilia, beru tady a mají teď akci 15% na celou značku: https://www.alpik.cz/nobilis-tilia-se-slevou-15/
Přírodní, velký výběr a mě teda funguje jako doplněk ke vnitřní hydtrataci 🙂
@misapet lobey, hej organic. Přírodní a česká kosmetika. Dražší eco by sonya. Také přírodní