Kosmetika pro smíšenou pleť a jemné vrásky. Máte tip?

misapet
11. bře 2025

Ahoj všem,
je mi 37 let, mám smíšenou pleť, občas nějakou nedokonalost a jemné vrásky.
S jakou kosmetikou na takovou pleť máte dobrou zkušenost? Budu ráda za vaše tipy 😀

pe_tu_ss_ka
11. bře 2025

@misapet lobey, hej organic. Přírodní a česká kosmetika. Dražší eco by sonya. Také přírodní

swan42
11. bře 2025

@misapet dermalogica

alice180
13. bře 2025

@misapet mrkni na instagram katerina_routova tam je plno fakt užitečných rad. Jedu podle ní už několik let a za mě super. Taky se vyjadřuje k aktuálním hitům teď nově např. ledování obličeje atd.

marketaatomy
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
drep
14. bře 2025

Purity vision, nobilis tilia, anela, biorhytme

viktorie586
18. bře 2025

Ahoj, myslím, že není potřeba hned sahat na kosmetiku, tady u takovýhohle mini problému by mohla pomoct výživa zevnitř - já beru kolagen a k tomu jsem ještě přidala teďka Elastin od N-medical a miží mi i ty mikro vrásky kolem očí. Beru to od novýho roku cca a vidím teda rozdíl. Neříkám, že jsou uplně pryč, ale nejsou tak prohloubené jak na začátku

ponytka
23. bře 2025

na občasné nedokonalosti pomáhá pročištění zevnitř

petulkadodo
24. bře 2025

@misapet Mám taky takovou pleť a nejvíce mi vyhovuje Havlíkovo apotéka

bigmak
24. bře 2025

Doporučuji něco hydratačního, jemně exfoliačního a anti-age. To stejné zevnitř, dobře hydratovat a užívat vitamin C.

epidermiss
25. bře 2025

Podle mě by ti mělo sednou iuvenio retouch. Zmírňuje projevy akné, začervenání pleti, snižuje produkci kožního mazu a zároveň je to anti-age s nějakou lepší formou kyseliny retinové. Přírodní česká kosmetika, když si vybereš něco jiného, mělo by to být taky ok

viktorie586
16. dub 2025

z české kosmetiky bych doporučila Nobilis Tilia, beru tady a mají teď akci 15% na celou značku: https://www.alpik.cz/nobilis-tilia-se-slevou-15/

Přírodní, velký výběr a mě teda funguje jako doplněk ke vnitřní hydtrataci 🙂