Krém na vrásky a rozšířené póry. Jaký doporučíte?

1leny
19. čer 2020

Ahoj, můžete mi prosím poradit/doporučit krém na vrásky a rozšířené póry? Po porodu se mi hrozně zhoršila pleť a nic nepomáhá :( nevadí mi, když nebude z nejlevnějších, ale zas aby to nebylo do tisíců ☺️
Moc děkuji🌻

mamikry
19. čer 2020

Nevím, zda to zabere, když jsou na vině hormomy, ale zkuste krémy od 100 % pure. Jsou sice dražší, ale mně vydrží dlouho a pleť mám po nich krásně hydratovanou.

valia76
20. čer 2020

Jílová maska z bílého francouzského jilu je výborná na čištění pórů. Čistý jíl se dá koupit v lékárně a doma smíchat s vodou a nanest na obličej.
Určitě neuzivej krémy se silikony, spíše přírodní, např Bione, Havlíkova apoteka - ta je dražší, tak mám od nich aspoň ranní 3 minutovou masku, ji miluju 🙂 a kazde ráno se těším jak si ji napatlam, krásně voní a cisti, hydratuje. A na noc Andělskou tvář.
Hlavně pleť čistit i ráno, to jsem.zanedbavala, teď už se snažím a mám ji hezčí.

1leny
autor
21. čer 2020

Moc děkuji za tipy!!!

1leny
autor
21. čer 2020

@valia76 Havlíka jsem měla, ale pak jsem se před porodem nedostala už do krámku a tak jsem začala mazat tím, co bylo doma:( Jinak jsem měla český krém a přesně jak píšeš ranní 3minutovou masku🙂 A zeptám se - když si ráno vyčistíš maskou, pak ještě něčím mažeš? Nějakým tím přírodním krémem?

pindrusice
21. čer 2020

Já před časem začala zkoumat korejskou kosmetiku (když jsem přestala kojit,vrátila se mi MS a celkově se mi pleť najednou zhoršila) kdy dávají právě důraz na vrstvení lehkých prostředků a na čištění pleti. Takže používám čistící mycí olej,pak gel a následně pleťovou vodu. Různá hydratační séra/emulze a lehký krém. Zkoušela jsme i všechny český bio krémy (Havlíka,Nobilis, oleje - ale vždy se mi pleť zhoršila. Možná jsme málo vytrvalá,ale mám pocit,ze příliš hutný krem či oleje mou pleť zatěžují. Takže se snažím zejména hydratovat a přesto,aby byla kosmetika nejvíc přírodní,bez chemie. Jinak to čištění je základ,samozřejmě vnitřní hydratace...ale jsme ženy a vše nám řídí hormony. S tím se zas tak moc udělat nedá.

valia76
21. čer 2020

@1leny ano po smytí a uschnutí dávám pleťový krém Bione proti vráskám - momentálně ten na foto- a oční krém taky Bione.
Měla jsem vzorek Krásné paní, ale leskla jsem se z toho dlouho, takže od Havlika víc zatím koupit neplánuji. Jo a kdyz jsem po noční masce - to si ranní nedávám- , tak obličej ještě očistím růžovou vodou a zas krém a je to🙂 A pokračují s další úpravou ať můžu mezi lidi 😄

motley
25. čer 2020

Myslím, že základ je hydratace a vštěpuju to každýmu. Další problém může být ranní péče, většina žen řeší péči jen večer. Hlavně neumývat obličej pouze vodou. Já každé ráno používám tonikum od BIO Garnier a pak krém. Nejdůležitější považuju večerní rituál, což je mycí gel BIO Garnier s Foreo kartáčkem, následně opět tonikum a pak největší zázrak a můj objev je hyaluronové sérum no. 1 Gold od Di Angelo, které mi konečně poskytlo žádoucí hydrataci. Není to věc z drogérky, jsou v tom přírodní složky, ale zase to není věc za tisíce a umí to opravdu zázraky. Používám 2m a je to nebe a dudy v používání krémů. Protože po tý aplikaci to zintenzivní účinek krémů, na závěr dávám Ziaja Kozí mléko noční krém nebo Estée Lauder Revitalizing Supreme +, ten je sice dražší, ale obmněňuju s tou Ziajou podle pocitu. Nicméně shrnutí je čistění pleti ráno i večer a sérum na hydrataci, to vyřeší polovinu problémů 😀