Krém na vrásky. Jaký byste doporučily?

helcakab
7. kvě 2020

Ahoj holky ...z jiného soudku. Jaký používáte krem na vrásky? Věk 38 + 🙂 suchá citlivá pleť. Měla jsem mary may ale nedělal mi dobře. Doporučite něco?

janule1940
7. kvě 2020

@helcakab weleda pro zralou pleť.weleda je celkové super.idealne mít i sérum,denní a nocni krém.

drep
7. kvě 2020

@helcakab vichy ideália. Už pár let, denní i noční oční řadu. A máma (60let) používá Helen Rubinstein a je spokojená maximálně.

lilv
7. kvě 2020

Zkus Ziaja kozí mléko. Denní a noční obyč krém. Je to pecka.

purplerain
7. kvě 2020

@lilv souhlasím. Začala jsem také používat (původně koupeno jako nouzovka) a jsem nadšená. A stojí pár korun. Je mi 43 a běžně jsem používala Vichy nebo Eucerin.

lilv
7. kvě 2020

@purplerain Presne 🙂 zbavil me jedne hluboke vrasky.

herbinaaa
9. kvě 2020

mám 35 a nepoužívám žádný. Jako denní, noční a oční krém používám opunciový olejíček. Síce nevoní moc hezky, ale ten jako jediný mně vyhovuje, Kupuji ho v lékarně. Plet o něm není mastná a hezky se vstřebává

aklin
9. kvě 2020

Arganovy a opunciovy olej

purplerain
10. kvě 2020

@lilv mě vrásek nezbavil (zatím i přes vyšší věk žádné nemám- ťuk, ťuk), ale po prvním porodu se mi začaly dělat takové ty podkožní beďary a pomohl právě Eucerin a Vichy. Pak se to ustálilo a teď po posledním těhotenství zase vrátilo. No, a já náhodou objevila tuhle značku a pleť je zase úplně v pohodě. Za pár kaček.

stepkaa
3. čer 2020

Holky,co na pigmentové skvrny?? okolo očí?? děkuji..dělají se mi vrásky...děkuji za info

motley
4. čer 2020

Nejlepší, co jsem v poslední době objevila na vrásky kolem očí je krém od Di Angelo Cosmetics No. 1 Lift, dokáže to na pár hodin vyhladit vrásky kolem očí, není to jako pečující kosmetika, ale na "teď". Když jdete na schůzku, večer ven nebo svatba apod. Za mě maximální spokojenost 😉

stepkaa
4. čer 2020

@motley děkuji..vím,že hodně si chválí EUCERIN

hojda
4. čer 2020

@motley A jde na to použít makeup? Taky jsem měla takový krém, ale po použítí makeup se loupaly kusy toho zaschlého krému dolů, jako když se loupe kůže.

hojda
4. čer 2020

@stepkaa Na pigmentové skvrny jsou dobré přípravky s vitamínem C a hlavně jim tedy předcházet, takže chránit se před sluncem.

motley
5. čer 2020

@hojda ano, určitě. Tady posílám video návod:

https://www.youtube.com/watch?v=ghD1bIxvjyk

co mi posílala kamarádka. Je tam fakt starší paní, koukni až do konce a tam je fakt vidět ten wau efekt u očí 🙂 normálně ji zmizí "pytel pod očima". Používají to i vizážistky 😉 hlavně u nevěst

motley
5. čer 2020

@stepkaa on tenhle krém není jako pečující kosmetika, ale když to potřebuješ vyřešit "teď". Funguje to třeba místo Faceliftu 😉

hojda
5. čer 2020

@motley Tak to je hustý!

marketka_m
5. čer 2020

moje mamca pouziva weledu a ziaju a tchyne "zehlicku"od tiande..😁