Přírodní kosmetika - hydratační krém a čištění pleti. Doporučíte, prosím?

optimistic
18. čer 2022

Zdravím, potřebuji poradit. Mám extrémně citlivou pleť, dobře snáším přírodní kosmetiku. Hledám silně hydratační přípravek, aby nebyl komedogenní. A taky čím pleť vyčistit. Oleje mi moc nevyhovují, mám pocit, že pak se mi vytvoří kvasinkové mapy. Děkuji za typy.

tami91
18. čer 2022

@optimistic mě na odlíčení jako jediná po dloouhem hledání vyhovuje maska Hebká tvaricka od Havlíka, pleť mě po ní nepne a fakt hydratuje. Na docisteni pak používám pěnu od Lobey už více než rok a za mě top 🙏

fandysek_1
18. čer 2022

@optimistic Havlikovu apoteku také doporučuji. Také jsem měla zvláštní pocit z těch olejů, ale nakonec jsem začala používat pro hydrataci růžovou vodu z purity vision a na to hned arganovy olej. To je úplně super. A ještě masku Královská snídaně + krásnou kurtizanu od Havlika a dost se mi pleť zlepšila. Mám občas suché mapy a teď se mi to nedělá.

drep
18. čer 2022

Já teď nově jedu v růžové sadě od purity vision a jsem spokojená

dashyyy
20. čer 2022

za mě jedině Lobey, to je fakt zázrak https://www.lobey.cz/e-shop/

aidi2
11. kvě 2023

Trpím na suchou a citlivou pleť se sklony k zarudnutí. Nesnesu stejně tak žádnou kosmetiku obsahující chemické příměsi a používám pouze přírodní a organickou kosmetiku.
Mně se nejvíce osvědčila kosmetika La Organica, které je 100% přírodní a netestována na zvířatech. Zejména co se týče hloubkové hydratace tak jejich vysoce hydratační krém mi pomohl, když už jsem nevěděla, jak udržet v pleti jakoukoliv vlhkost, i když jídelníček a pitný režim jsem poctivě dodržovala. Tak ten určitě doporučuji. Co se týče čištění pleti, tak mi vyhovuje jejich čistící micelární odličovací voda a Jemný čistící balzám, oba produkty nevysušují, zklidňují a udržují vlhkost v pleti, navíc makeup výborně odlíčí.

2veverka
11. kvě 2023

@dashyyy a co od nich prosím tě používáš, i krémy?

dashyyy
11. kvě 2023

@2veverka denní krém, noční krém a čistící pěnu a lokální sérum na akné.. zvažuju ještě sérum na pleť teďka s další objednávkou

2veverka
11. kvě 2023

@dashyyy Super, a to sérum na akné fakt funguje?

dashyyy
11. kvě 2023

@2veverka ano, je super a když se to stihne fakt v začátku, tak mi přijde, že to skoro zastaví další průběh

optimistic
autor
12. kvě 2023

@aidi2 Děkuji za příspěvek, stále pátrám 🙂

optimistic
autor
12. kvě 2023

Ještě uvažuji o Odylique 🙂

zorizeli
17. kvě 2023

@aidi2 Ahoj holky,
také trpím suchou a zarudlou pletí a hledám nějakou přírodní kosmetiku. Prosím, pošleš mi odkazy na prokuty, které zmiňuješ? Ráda bych je vyzkoušela."
"Ahoj holky,
také trpím suchou a zarudlou pletí a hledám nějakou přírodní kosmetiku. Prosím, pošleš mi odkazy na prokuty, které zmiňuješ? Ráda bych je vyzkoušela.